Ne najdem datasheeta enga chipa

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Nimam pojma,ti pa lahko povem da med prvo cifro za PD daj kaksen presledek,potem lahko zadnjo C crko zbrises in probas malo po kombinacijah iskat.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Ma sem probavov že na sto načinov. Fora je ta, da sem prek ene treh dobu ta podatek, tko da je tko tko vse skup.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Potem pa povej iz kje ta cip je,kaj naj bi delal,ali pa zadevo odpri in sam prepisi model,tko ti bo se kdo drug lahko kej povedal.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
link ne dela tak da ne vem kaj maš gor ..... mogoče bi ti znali pomagati na pioneer supportu ..... če se ti bodo oglasili seveda

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Možno je tudi, da ga ne boš mogel kar tako kupit... glede na firmo predvidevam, da bo to nek specifičen čip za ojačevalnik? avtoradio? Ker se spomnem, da ko mi je enkrat čip odneslo, se ga preprosto ni dalo dobit in zgleda jih imajo to nekakšne ekstra fore, ki jih imajo samo njihove tovarne?
Sicer pa, če rabiš čip pokliči na ic-elektroniko oziroma poglej po njihovi strani - nekje imajo napisanega nekega nemškega partnerja, ki ima ogromno stvari, potem ti pa oni to v Slovenijo pripeljejo.

lp
Peter

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:

pokliči na ic-elektroniko oziroma poglej po njihovi strani - nekje imajo napisanega nekega nemškega partnerja, ki ima ogromno stvari, potem ti pa oni to v Slovenijo pripeljejo.

FARNELL,kar tam pri njih najdes ti IC lahko naroci,nevem pa kolk je mocen ta katalog,ker so enkrat pogorel ko sem nekaj iskal,roba skoraj ista kot pri nas,ampak se nikoli neve.

Nazadnje urejeno: