Ne morem tankat. Civic 1991

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Torej ne morem tankat normalno ker mi takoj avtomatsko zapre pipo... moram pipo izvleč čisto do vrha šele potem gre.
Se pa to dogaja odkar sem pozabil pokrovček tanka na bencinski in se nekaj časa vozil brez pokrovčka. Kaj lahko tukaj storim, lahko da kdo kakšno fizikalno razlago ?

Nazadnje urejeno:

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Lahko je tud kakšna cevka zamašena, drugače pa sem tud jaz včasih imel težave na favoritki šele, ko sem odstranil eno plastiko, potem je blo OK.
Zaradi teh hlaov ti ven vrže, ker nimajo kam jet.

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Bencin ti najverjetneje nazaj zabiva v "pištolo" in zato se pretok zapre. Kaj, ko tankaš, držiš ročko naravnost al jo maš postrani, ker tudi to vpliva - daj jo pod kot 90 st., gledano proti stranici od avta.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
včasih (skoraj vedno) pomaga če naštudiraš koliko je potrebno potisniti ročko noter da se ti to ne dogaja..torej če gre do konca noter pa ti jo zapira...jo po malo vleci ven, pa boš ugotovil kje ne bo problemov (oz jo za malenkost zarotiraj da teče pod drugim kotom)..običajno že malenkostem premik (ven/noter lai rotiranje) reči težavo.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Hvala ti za odgovor... samo nisem čisto dobro razbral kaj si hotel napisati

Še enkrat, če imaš kakšno plastiko tam, ko daš pištolo notri jo odstrani, da grejo hlap ven, če imaš vse kovinsko potem je ena cevka zamašena.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Citat:
Uporabnik stop pravi:
He he ... je blo res treba kot popravit in držati ročko pod določenim kotom.
Ja, tako kot moraš znat vozit Hondo VTI, tako je treba izgleda Honde tudi znat tankat.
zmaga.gif

Podobne teme