Ne gre odstraniti programa?!

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
Mam problem izbrisat demo Nero 8 ki sem jo downloadal iz neta. Ker je program totalno neuporaben (med drugim tudi potekel trial period), sem nasel drugega uporabnejsega in sem se tega odlocil izbrisati. A ne gre nikakor. Pod Programs and Features ga ne gre uninstalirat in napise "This action is only valid for products that are currently installed". Ce pa ga hocem izbrisati rocno, torej mapo v windowsih mi napise "You need permission to perform this action".
Imam win vista.
Kako to sranje odstranit?

Pomoc?

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Men je podobno delal pri Office 2007mi je javljal trial verzijo. zbrisati pa tudi nisem mogel(sem bil prepozen): Rešil sem tako da sem inštaliral Office 2003 in stvar je delovala. Mogoče bi pri tebi tudi dolovalo če bi jih povozil s starejšo verzijo?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Probaj uporabiti kakšen uninstaller. npr. ta. Priporočam slednjega, ker mam z njim izkušnje in mi je pomagal pri marsikaterem trdovratnem programu. Za prvega pa pravijo da je dober, vendar ne morem nič reči, ker ga ne poznam.

Nazadnje urejeno:

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
Tudi prek teh dveh programov ne gre odstraniti tega Nerota. Tudi ce grem preko teh programov uninsalirat, gre vseeno preko windows uninstalacija. In cisto isto napise.
confused-1.gif

Edit: Nasel resitev. Izgleda da ima dosti ljudi tezave s tem da imajo resitev kar na uradni strani.

Link: http://www.nero.com/eng/downloads-cleantools.html

Hvala vseeno za pomoc.

Lp

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sicer sem imel boljše izkušnje z Revo Uninstaller in UR Uninstaller.

Deinstalira sam, brez Windows uninstaller (ker oni mi ni hotel delat).

Za prihodnje...