Ne govori?

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Po dolgem času se zopet oglašam na forumu.
smile-1.gif
Namreč, danes sem se peljal v Celje in glej ga zlomka, moj Garmin 1350 ne govori več! Nazadnje (cca. pol leta nazaj) je še vse delalo normalno... Gor imam AR 3.30 in CNE. Ne dela niti s prvim niti z drugim. Sem povrnil tovarniške nastavitve in tudi to ne dela. Normalno dela le v načinu simulacije.
Izberem Kam?, izberem lokacijo in potrdim, preračuna, mi označi pot in vse, a glasu pa ne da od sebe. Kaj mu (ji) je?
frown-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj prenest zvoke preko webupdater,če to ne bo pomagalo probaj flešat z popravkom za računam.
Če tudi po tem ne bo govora naredi backup mape remoteSW na pc na nuviju pa pobriši vsebino mape remoteSW in nuvija ponovno zaženi.
Po ponovnem zagonu ga zopet priklopi na PC in zaženi webupdater,da ti prenese vsebino mape remote SW.
Če še pa vedno ne bo zvoka pa naredi downgrade na prejšnjo verzijo FW.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Webupdater mi na Win7 x64 sploh ne deluje.
frown-1.gif
Tudi tvoj popravek ne deluje, mi izpiše napako, kot da Garmin ni povezan na PC.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Updaterja odpri pod kak drug OS. Desni klik na ikono - lastnosti - združljivost in izberi.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Na win 7 moraš garmin usb gonilnike naložit kot administrator.

updater moraš kliknit z desnim miškinim gumbom in pod lastnosti nastavit kompatibilnost z win xp sp3 in nato še enkrat desni klik in zaženeš updater kot administrator in ti bo popravek deloval.

Za webupdater pa ga tudi probaj zagnat kot administrator.

p.s.
probaj naložit webupdater 2.5.6 kot administrator.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Gonilnike sem probal namestit kot Admin in ne gre, prav tako vrže napako pri gonilikih na WinXP. Webupdater se ne namesti niti z Admin in compatibility mode...
frown-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Potem je pa nekaj narobe s tvojo inštalacijo Win 7,ker do sedaj še ni imel nihče problemov da mu ne bi naložilo webupdater ali gonilnikov,razen,če si na kakem pc kjer nimaš pravic do nalaganja ali nisi prijavljen na pc kot administrator.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Evo, driver sem sedaj uspel namestit. Še vedno pa je problem.:
1518412-Zajetaslika.JPG

Priponke

• 1518412-Zajetaslika.JPG
    1518412-Zajetaslika.JPG
    42,3 KB · Ogledi: 239
Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Sedaj pa moraš za updater.exe nastavit kompatibilnost za win xp sp3 in nato zagnat kot administrator.
Prvo greš v skriti meni preko ikone za baterijo in ko si v skritem meniju priklopiš nuvija na Pc

potem pa zaženeš updater.exe kot administrator.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Ne pomaga nič od tega. Tudi če nastavim compatibility mode na Windows 2000 iz zaženem kot admin vrže isto napako.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Evo, sem sedaj usposobil WebUpdater in sicer tako, da sem .exe inštalacijo odprl z WinRAR in inštaliral. Sedaj bom naprej posodobil na 5.90, potem bom pa videl, kaj bo.
smile-1.gif

Buschi

Zelenc'
4. avg 2012
3
0
1
Pozdravljeni.

Tudi sam imam enak problem in to na dveh garminih: 2250 in 2495.
Kolega mi je naložil na oba novo AdriaRoute 3.70 in sedaj ne dela nič več. Naložil je tudi jezike. Sam sem z webupdaterjem naložil vse tanove update pa nič: garmina sta tiho. Edini kar še pove je: Prispeli sta na cilj na levi (ali desni).

Kaj delam narobe.

Hvala.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ar je zadnja 4.00 od kod ti stevilka 3.70?Preveri v nastavitvah pod zvoki kaj imas nastavljeno in preveri v mapi voice ce imas slo not.Se najboljse bi pa bilo kolega vprasat ce je kaj brisal oz kam je dal karte in kako je poimenoval AR in kako je poimenovan Cn.