Navigacija Sony NV-U73TC in novejša kartografija!

Pittbull

Zelenc'
13. okt 2010
9
0
1
Zdravo!

Doma imam napravo Sony, model NV-U73TC na kateri je nameščena Navteq kartografija še iz leta 2008. Sama verzija softwarea, ki je na napravi naložena je 2.21.03 (317). Zanima me, če kdo ve oz se spozna na omenjene modele in bi mi znal naložiti novejšo kartografijo, ali pa svetovati kako se to stori...obstaja mogoče varjanta, ki bi omogočila, da na napravo naložim Garmin zemljevide?

Sem laik in nimam pojma kako se stvari streže zato bi bil za kakršno koli pomoč zelo hvaležen.

Lep pozdrav.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sony NV-U82 52 53 73 83 93.rar

Se da naložiti gor iGO z najnovejšimi kartami.

Pittbull

Zelenc'
13. okt 2010
9
0
1
Uglavnem...stvar je sledeča:

- 4.12 sm na forumu Alter objavu post glede Sony navigacije in kartografije. Še isti dan mi je na post odgovoru SNECER in mi opisal kako problem rešit. Na tem mestu bi se zahvalu SNECERJU za odzivnost in vso pomoč pri ''nadgradnji'' navigacije. Kapo dol, dečko raztura! Prav tako gre zahvala tudi vaši strani Alter kjer res najdeš vse kar te zanima.

- Za vse ostale uporabnike in lastnike Sony navigacij pa v vednost, da iGO lepo deluje na napravi (preverjeno in testirano), odzivnost je super, prav tako se mi dopade ker je komplet zadeva u Slo. jeziku. Sama inštalacija je preprosta in nimaš kej ''zaje***'' če delaš po navodilih.

Snecer-ju pa na tem mestu še enkrat hvala za ves trud in pomoč pri nadgradnji navigacije.

Lep pozdrav.

I

Izbrisan uporabnik #488

Čuj, nisem tak mislil.

Samo da javiš, da tudi ostali uporabniki vedo, da to deluje, ne da se zahvaljuješ
smile-1.gif

Razumeš? Ker imamo forum za to, da drugi dobijo koristne informacije=povratno informacijo.

Da ne bi bil samo hit&run sistem.

To ni moje delo, je iz drugih forumov, samo navodilo sem spisal.

Pittbull

Zelenc'
13. okt 2010
9
0
1
Snecer brez zamere ma mi dost pomen da si pomagu to zrihtat. Pač si mogu vložit trud tud u to da spisu navodila al ni tko? Ostali pa tud vidjo da zadeva dela
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Cele "preveril" sem inštalacijo na enem modelu. Smo že imeli eno temo o tem na forumu, mislim da v podforumu iGo.

Pittbull

Zelenc'
13. okt 2010
9
0
1
Pa res, sm si prebral tudi to (prej nisem našel, ker mi ni niti na misel padlo da bi iskal po iGO :D ). Mi je pa ta opis zakompliciran. Sploh un s memory stickom...tku da se mi bolj dopade Snecerjeva verzija navodil, pa ko jo enkrat osvojiš oz pogruntaš kako se nrdi je ''simpl k pimpl'' :D