Navigacija pešhoje na nuvi 2797

Mangafuoco

Zelenc'
23. mar 2014
1
0
1
Imam novega Garmina nuvi 2797. Vse dosedanje navigacije Garmin, ki sem jih imel, so imele tudi možnost vodenja peš/walking/pedestrian mode. Na novi napravi tega ne najdem - ali se da Garmina kako prelisičiti, da te vodi tudi peš? Na primer, je mogoče kupiti kakšen tak program? Ali pa vsaj, kako simulirati lokacijo "zadnje parkirno mesto", da bi me naprava vodila peš do njega.
Prosim za pomoč, sem namreč zelorazočaran, ker ne najdem funkcije navigacije za pešce.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja fak no, zadnjič kolesar, zdaj pešec, kmalu bo kdo rabil navigacijo do skreta doma.

Na voljo je precej aplikacij za pametne telefone za najti parking.. verjetno bolj praktično kot navigacijo vlačit s seboj..

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Serija 2013 med katerimi je tudi tvoj nuvi 2797 ne podpira več funkcije pešca.
Tudi v seriji 2014 kolikor sem gledal te funkcije NI več, zakaj so jo odstranili pa vedo samo pri Garminu.

Če se ne motim pa se ti shrani kjer imaš parkiran avto in te navigacija potem pripelje do njega.

@Numy

Funkcija pešca pride zelo prav, ko greš gobarit, geocaching ali si v kakem mestu in ravno za mesta so naredili karto City explorer, ki pa seveda ne deluje na seriji 2013 oziroma so City Explorer letos ukinili za vse garmin naprave.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Primo @Android. Jebiga, za silo je, da ne rabiš met cigla v rokah, ko pešačiš po londonskih ulicah in iščeš bankomat
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
off:

Ravno par dni nazaj gledam v igo primo na androidu, ker kao ne omogoča peš / bicikl načina. V bistvu sem želel preverit eno ruto za rolanje, ampak oba načina bi bila dober približek... no, našel nisem nič. Ne poznam pa aplikacije niti androida, telefon ni bil moj.

Zdej ali sem butl ali je šlo za kakšno staro verzijo ali je treba tovrstne funkcionalnosti dokupit?