Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jutri moram v Beograd in me zanima, kako si lahko naložim karto na Ipada? Legalna varianta in for free.
Če ne gre, kaj pa varianta, da si na SLO meji še preko wifija po-zoomam na ulico, ki jo potrebujem in pustim zadevo na miru. Bo delovalo?
Ima GPS, če je cellular verzija. Z marketa lahko instaliraš zastonjsko kartografijo, navigacijo z glasovnim vodenjem pa najbrž ne... vsaj ne brezplačno. Morda gre z JB in črnimi verzijami appov... Meni originalni iGO za Evropo tudi po Balkanu zelo lepo deluje.
Citat: Uporabnik MUC pravi:
Jutri moram v Beograd in me zanima, kako si lahko naložim karto na Ipada? Legalna varianta in for free.
Če ne gre, kaj pa varianta, da si na SLO meji še preko wifija po-zoomam na ulico, ki jo potrebujem in pustim zadevo na miru. Bo delovalo?
Ne vem, če ima smisel na meji zoomirat..., lahko pa si mirno narediš printscreene kart ali navodil iz "maps" v uporabni velikosti za celotno pot in iskanje po mestu. Standardna navigacija... kartu æitaj, seljaka pitaj...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.