Navadne žarnice - kje kupiti

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Hudič je vzel šalo, 4€ in več nisem pripravljen dajat za žarnice (ki so bile včasih po 0.5€), tako kot tudi ne 30€ za 1m Apple lightning kabla, pa še kaj bi se našlo na tem spisku...

Iščem spletno ali fizično trgovino, doma ali v tujini.

Trenutno rabim 25 in 40W svečke in 100W Fi80 globe (že dolgo ni crknila nobena od dveh, na lestenec pa paše kot ata na mamo)...

Varčnih in halogenk ne bom kupoval ker ne varčujem po sistemu "varčuj pa naj stane kolikor hoče"...

Hvala za predloge in lep pozdrav,
Peter

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Še enkrat preberite moje vprašanje, ne sprašujem po halogenkah zapakiranih v klasični dizajn, ampak za klasične žarnice z wolframovo žarilno nitko katere imajo ceno okoli 0.5 EUR in ne 10 kratnik tega...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.453
346
83
34
Pri meni oba navoja vseh moči, 0,80€/kos, če si iz okolice Lj. Globe navadne ne boš dobil nikjer več, nadomesti z LED, ne z varčno. Halogenke pa tudi niso neko bogastvo, 2€/kos.

Nazadnje urejeno:

javr

Guru
6. dec 2011
1.889
1.144
113
v vseh trgovinah z elektro materialom dobiš navadne žarnice poljske izdelave. Pred kratkim sem nabavil nekaj komadov 150-vatnih za nekaj prostorov v firmi, kjer se luč redkokdaj rabi, mora pa biti. Svetijo pa te žarnice občutno slabše, ker so namenjene za prenosne luči in imajo zaradi tega nitko večkrat podprto.