Citat:
Uporabnik novaa pravi:
enostavno ne dojameš kar ti želim povedat, ker si očitno preveč nor da bi dojel.
Citat:
jaz: vem, da je 70% artiklov enakih..... niso pa vsi.
ti:Če nisi opazil cel čas govorim o pravih blagovnih znamkah PROIZVAJALCEV. Torej Argeta kokošja pašteta. In ne o TRGOVSKIH blagovnih znamkah
Citat:
jaz:za vikend dam po 2.5€ za pivo pa ne jočem // in ne jokam ker bi ga v trgovini dobil za 1€
ti:Torej, govorim o ENAKIH izdelkih. Vse kar je različno je občutno višja cena v Mercatorju
in še jaz:potem tudi v merkatorju nebom jokal če kaki artikel preplačam
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Prleki ste mi nasploh zlo fajn, ampak po moje si tu mimo pihnil
Tukaj pa teh tvojih 70% ni nikjer omenjeno, ali pač?Citat:
Uporabnik novaa pravi:
jaz sem na Merkatorja in njegove izdelke tako navajen, da so mi izdelki iz drugih trgovin zanič okusa...
jebeštrga... pa raje malo več plačam, pa vsaj za svoj okus dobro jem.
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Ja, ampak je pa logično. Ostali so dokaj ugodni in majo gužvo, za Merkator pa je že novaa povedal, da mu ni nikol treba v vrsti čakat
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Leclerc ima te dni razprodaje in razne akcije "dva kosa za ceno enega" (danes so imeli vso tehniko s 25% popustom, v torek imajo alpsko mleko 3,5 - 1 liter po 0,43 EUR).
V oči pa mi je padlo tole obvestilo - Olympus jim noče dostaviti fotoaparatov, ker se ne strinjajo s tako nizko ceno njihovih izdelkov:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Edino kar mi ni jasno je, kako imajo v Leclercu lahko tako nizke cene. Za razliko od Lidla in Hoferja prodajajo zelo veliko slovenskih znamk, kjer imajo verjetno slabše nabavne cene kot Mercator. Torej morajo delati z majhno razliko v ceni. Blagajničarke so večinoma zelo mlade, tako da jih verjetno vse plačujejo preko študentskega servisa (v Mercatorju ali Tušu so precej starejše).
Skratka, Mercator in Tuš delata v interesu lastnikov (delničarjev), Leclerc pa je v zasebni lasti in očitno lastnikoma zadošča to, kar zaslužita?
Upam, da bo Leclerc odprl še bencinsko črpalko.