Nategi moderatorjev

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Težko rečem, ker ne vem kakšne so bile cene takrat.

Drugače so pa povsod sami "nateguni".

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Popravi naslov teme. Ker je zavajajoč.
tongue-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Točno....jaz sem temo odrl samo zato, ker sem menil, da se tukaj kaj slepari....Če bi bil naslov atv forum....je ne bi odprl...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
pa itak so kupci leseni, da se ne pozanimajo! pač dobri trgovci! očitno so tok naivni, da jih brez problema prepričaš, da so pač ti najcenejši!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tud jaz sem bil prepričan, da spet kdo dvomi v našo profesionalnost
10.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz tut mislim da to ni nateg, ampak pač drag nakup. Neka stvar je vredna toliko za koliko si
jo sposoben prodat, in če on prodaja PP za 7€ po 20€, hvalabogu. 5im kupcem je prodal, zasluzil 65€,
in to je recimo mojih 12 delavnih neto ur, ker sem prodajal PP malo dražje. Če se nekdo znajde, hvalabogu;
Kupil je 5 komadov, vložil je € za nakup, potne stroške krije sam, zdaj pa zadevo reklamira in prodaja
lenuhom, ki se jim neda pogledat še druge ponudbe. Lenoba se pač more nekje poznat.

Čestitke ob uspešni prodaji moderatorju.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sej drugač je pomoje hotu avtor teme povedat, da je nateg zarad tega ker je brisal sporočila uporabnika, kateri je hotel povedat da je to predrago...

to je pa grdo ja!
tongue-1.gif

sam vseen je treba še pri konkurenci pogledat!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz tut mislim da to ni nateg, ampak pač drag nakup. Neka stvar je vredna toliko za koliko si
jo sposoben prodat, in če on prodaja PP za 7€ po 20€, hvalabogu. 5im kupcem je prodal, zasluzil 65€,
in to je recimo mojih 12 delavnih neto ur, ker sem prodajal PP malo dražje. Če se nekdo znajde, hvalabogu;
Kupil je 5 komadov, vložil je € za nakup, potne stroške krije sam, zdaj pa zadevo reklamira in prodaja
lenuhom, ki se jim neda pogledat še druge ponudbe. Lenoba se pač more nekje poznat.

Čestitke ob uspešni prodaji moderatorju.

Ob takem odnosu sem pač hvaležen, da nikomur ne pade na misel, da bi te dal med moderatorje. Moderator je tam zato, da takim briše poste oz. jih v skrajnem primeru malo pobena, ne pa da sam izkoriščajo neumnost/naivnost članov foruma.

Sicer pa ... če en tak prevarantek napiše, da je 5 artiklov šlo, zakaj bi mu pa morali verjet? In še - od kdaj so sporočila na PM zavezujoča za nakup?