Nasvet pri prehrani

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
V oktobru se mi bo začel velik problem prehrane. Namreč že v naprej vidim, da se bom do konca nezdravo prehranjevala in bi rada to preprečila. Namreč, službo imam do 16h, potem pa se mi fax začne ob 17h-20h. S tem, da bo ta prosta ura bolj za prevoz do faxa, kot pa za hrano.

Kako naj se znajdem. Hrana v menzah je izredno redljiva in res nebi hodila tja jest. Sploh pa je drago.
cry12bpy.gif

S sabo hrano težko jemljem, saj bo tako ali drugače mrzla
crazy1.gif

Ima kdo idejo, kaj bi lahko jedla, ne da bi imela na koncu faxa 170 kg...
17758-icon_confused.gif

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
jaz sem na istem.
zjutraj vstaneš 1 uro pred šihtom za tabata trening (20min trening + tuš in odhod v službo)
veliko sadja in zelenjave, zmanjašaj vnos oglikovih hidratov (testenine, krompir..), povečaj vnos beljakovin (meso, jajca..)

pomembno je da ti prebava dela hitro in učinkovito. po domače; da se hitro poserješ po tem ko kaj poješ

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
kurjenje maščob
telo je pri tabata treningih nenormalno obremenjeno in tisti ki so popolnoma brez kondicije takih treningov ne premorejo ker bodo obležali..

mah na tukaj imaš v slovenščini en članek
http://www.cenim.se/269-a.html

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V glavnem, da pustimo neke čing čong treninge ...

Lepo pojdi ob 11, 12ih na toplo malico v menzo, pa boš še najbolje zdržala do večera. Odvečne kalorije pa pokuri z rekreacijo v prostem času. Skrbo o izjemno redljivih malicah v menzah je pa gotovo odveč, razen če jih imaš tam okoli reke Mure (ampak mislim, da ne, če praviš, da so malice "izjemno drage").

Jaz imam dvakrat tedensko izobraževanje in me ni doma nekje vsaj do pol sedmih. Takrat grem vedno v menzo jest. Bolje sit pa zdrav, kot pa lačen in kumren.