Nasvet glede telefona

ariadne

Zelenc'
9. mar 2014
3
0
1
Živjo,

zanima me, če mi morda tukaj lahko kdo pomaga z nasvetom- namreč iščem telefon , ki bi imel qwertz tipkovnico(fizično, ala asha 201) in čim nižji SAR (EU) (pod 0,4). Pregledala sem vso ponudbo naših operaterjev, ampak itak, vsi telefoni so touch. vsi s celimi tipkovnicami imajo pa precej visoka sevanja. Če kdo ve za kakšne model, ki bi ustrezal tem pogojem, naj mi piše. Pregledala sem tudi precej modelov za 'nazaj', tako Samsungov, kot LG- jev. ampak ravno tele modeli s qwertz tipkovnico imajo precej visok SAR, en in edini LG ki je bil kar ok, pa je precej zastarel. hvala že vnaprej. -A.

ariadne

Zelenc'
9. mar 2014
3
0
1
Borovnica : BB so sploh znani po visokih SAR
frown-1.gif

SouthPark: http://www.gsmarena.com/lg_kf900_prada-2552.php tale LG, ma ful nizek US sar in sm upala, da je mogoče z EU enako, ampak nisem nikjer našla. je bil pa res edini.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Imaš kakšne konkretne razloge zakaj ti je ravno SAR najpomembnejši podatek? Ker tudi nižji SAR ti ne zagotavlja neke dodatne "varnosti". Sploh ko se niti ne ve ali je škodljivo ali ne. In če je, na kak način.

Sicer pa telefoniraj preko slušalk (lahko tudi Bluetooth) in je problem rešen.

ariadne

Zelenc'
9. mar 2014
3
0
1
OOO hvala SouthPark
smile-1.gif
tega pa res nism našla, super!!

Philips: meni je to pač pomembno, slušalko imam. Me zelo hitro boli glava od telefoniranja in pri višjih SAR še bolj, tako da mi je to najpomembnješi faktor. ne silim pa nikogar drugega, k takemu razmišlanju ali kupovanju
smile-1.gif