Potrebujem en nasvet, predvsem od tistih, ki poznajo kraje, so se vozili tam... planiram tedenski roadtrip s sopotnikom iz daljnega vzhoda, ki si zeli ogledati in doziveti veliko... jaz pa ne zelim po cele dneve le v avtu, zato bi mi prislo prav kaksno mnenje ali nasvet glede spodnjega plana:
1. dan: Ljubljana - Split
2. dan: Split - Mostar (kosilo) - Dubrovnik
3. dan: Dubrovnik - Kotor - Budva
4. dan: Budva - Lovcen - Cetinje - Budva
5. dan: Budva - Vranjina (NP Skadarsko jezero) - Ohrid ... sopotnik je presran glede Albanije in ni šans, da bi šel iz avta v Albaniji
6. dan: Ohrid - Skopje (kosilo) - Sofija
7. dan: Sofija - Beograd
8. dan: posevnooki v smeri vzhoda, jaz pa na splave
Sicer sem hotel vmes narediti postanek v Srbiji... npr. Zlatibor oziroma Mokra gora (etno selo od Kusturice) a preprosto ne vem kam, saj se mi zdi plan ze tako malo preveč prenatrpan (ja sopotnik zeli videti Sofijo, drugace bi verjetno picil iz Skopja na Zlatibor), razen 4. dneva se mi zdi, da bom ze tako precej na cesti.
1. dan: Ljubljana - Split
2. dan: Split - Mostar (kosilo) - Dubrovnik
3. dan: Dubrovnik - Kotor - Budva
4. dan: Budva - Lovcen - Cetinje - Budva
5. dan: Budva - Vranjina (NP Skadarsko jezero) - Ohrid ... sopotnik je presran glede Albanije in ni šans, da bi šel iz avta v Albaniji
6. dan: Ohrid - Skopje (kosilo) - Sofija
7. dan: Sofija - Beograd
8. dan: posevnooki v smeri vzhoda, jaz pa na splave
Sicer sem hotel vmes narediti postanek v Srbiji... npr. Zlatibor oziroma Mokra gora (etno selo od Kusturice) a preprosto ne vem kam, saj se mi zdi plan ze tako malo preveč prenatrpan (ja sopotnik zeli videti Sofijo, drugace bi verjetno picil iz Skopja na Zlatibor), razen 4. dneva se mi zdi, da bom ze tako precej na cesti.