nastavitev programov - panasonic P50G30

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Kupil sem nov tv in sem malo razočaran - posebej imaš analogne in posebej dvb-c kanale. Ker imamo na kabelski večinoma še analogne signale, bi rad imel programe nastavljene tako, da bi mel digitalne in analogne mešano. Se to da?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ne in pika. Pika je pika.
So what ?
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Mal heca ne?
smile-1.gif

Če ti je malo v olajšavo...malo je tvjev , ki lahko mešaš dig in anal. programe. Vem za Philipsa-e, za druge bi moral bolj pobrskati po spominu, pa se mi še ne da
smile-1.gif

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Ok, sej ni panike - analognim signalom so dnevi šteti tudi na kabelskih sistemih.

Hvala za informacijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Na Samsungih imaš lahko analogne in digitalne skupaj.

Sortiranje in preimenovanje programov pa je pri Samsungih PITA
frown-1.gif
...

Na zacetku sem mislil, da ima Panasonic precej "leseno" to naejeno... pa sem potem videl, da je pri Samsungu se bolj "leseno" ...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.757
807
113
toti Maribor
Očitno nisi prebral navodil. Če hočeš dodati novi program, je prvi pred-pogoj, da poznaš njegovo frekvenco in jo vpišeš pod možnostjo iskanja. Nato samo poženeš iskanje in ti vse nove programe, da na konec liste. Glede razvrščanja programov imaš tu KLIK program. Najprej preveri kako in kaj, preden pljuvaš po določenih izdelkih.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Očitno nisi prebral navodil. Če hočeš dodati novi program, je prvi pred-pogoj, da poznaš njegovo frekvenco in jo vpišeš pod možnostjo iskanja. Nato samo poženeš iskanje in ti vse nove programe, da na konec liste. Glede razvrščanja programov imaš tu KLIK program. Najprej preveri kako in kaj, preden pljuvaš po določenih izdelkih.

Pri Panasonicu sam javi, da so na voljo digitalni programi in vprasa sam, ce jih posodobi... In ko potrdim, se osvezijo samodejno.... In novi dodajo na konec... Brez da bi jaz moral vedeti kaksrnekoli frekvence in jih vpisovati...

Channel editor pa bom z veseljem preskusil... In se zahvaljujem za link
wink-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
S channel editorjem sem uredil spisek kanalov... Je bilo res enostavno... Sicer drugace, kot sem nasel v navodilih. Tam je bilo treba 10 sekund drzati kombinacijo tipko VOL- in Enter.... To ni orijelo, sem pa v menijih nasel opcojo za export in import seznama na USB kljucek...

Ne vem pa, zakaj mi na Samsungu ne najde vseh kanalov, ki jih najde Panasonicova plasma... Pred nedavnim s dodali ene par dodatnih Pink programov (Pink film, Pink folk,...), Veseljak TV in se nekaj programov.... Ki jih na Samsungu ne najde... Prav tako jih Philips pri samodejnem iskanju ne najde....