Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me, kje bi dobil izpušni nastavek širine cca 160-180mm, širina pa ni toliko važna...tam nekje 60-70 mm. Do sedaj sem našel nastavke samo do širine 140mm.
Sem iz Notranjske...tako širok nastavek pa rabim zato, ker sem imel do sedaj nastavek z 2 odprtinama na koncu, pa sem enega izgubil, ker mi je že toliko prerjavel in sedaj je zadaj zelo širok izrez na obijaču...sem se pa odločil, da bom sedaj dal samo enega širokega, namesto 2 malih....kaj kako internetno stran ima tale gospod? Drugače pa hvala za info...
Napiši v brskalnik izpuhi krisovič, pa poskusi malo prebrskat........sem videl, da ga v večih forumih hvalijo........je pa res gospod pedanten in sposoben v nulo.........kar se tiče izpušnega sistema avto peljem vedno tja. Dela tudi izpuhe iz inoxa po naročilu.
Poglej v Intersparu, imajo tudi zelo široke nastavke. Ovalne, po moji oceni 50x150 mm. Jaz imam 50x80. Pa malo po netu posurfaj, vem da sem jih videl v BTC hala A v kleti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.