Naročniški IPTV

Litera

Zelenc'
25. jan 2017
12
0
1
Ok. Situacija. Imam internet hitrosti 10/4 ali 20/5. Nimam ne telefonije niti TV paketa. Samo internet. Kot vidim obstaja več plačljivih IPTV ponudnikov mimo naših internet providerjev. Seveda me zanimajo IPTV providerji, ki ponujajo tudi naše kanale v HD kvaliteti. Ima kdo kakšne izkušnje s tem in katerega providerja se splača plačati?

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.801
636
113
Če prav razumem, bi on rad nekaj mimo naših operaterjev. Se pravi, ponudnika, za katerega potrebuješ samo dostop do interneta.

Litera

Zelenc'
25. jan 2017
12
0
1
Ne bo šlo, ker imam poslovni paket, ki pa žal ne more vsebovati TVja. Poleg tega živim na področju kjer imam možnost samo mobilnega interneta. K sreči sem povezan na LTE anteno, ki ni ravno prezasedena, in so hitrosti preko celega dneva ok.

Litera

Zelenc'
25. jan 2017
12
0
1
Hja sem se pozanimal. Za EON potrebuješ enega od Telemachovih paketov... Žal. Ni samo standalone IPTV storitev, katero bi bilo možno naročiti posebej.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
486
83
::1/128
Citat:
Uporabnik Litera pravi:
Ne bo šlo, ker imam poslovni paket, ki pa žal ne more vsebovati TVja. Poleg tega živim na področju kjer imam možnost samo mobilnega interneta. K sreči sem povezan na LTE anteno, ki ni ravno prezasedena, in so hitrosti preko celega dneva ok.

Aha, vidim, da si spet ti in odpiraš že tretjo temo za isto vprašanje. Prvič: Plex Pass in sedaj še v tretjič v roku enega tedna. Res ne razumem, zakaj je to potrebno
confused-1.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Glej, živiš v državi, kjer je področje TK in TV ena velika smrdeča mlakuža, po kateri rijeta dve obilno rejeni svinji, ki slišita na ime Telekom in Telemach. Ena svinja je itak v lasti države, druga pa državne organe drži za jajca, tako da neke normalizacije v obliki večje ponudbe (npr. plačljivi DVB-T paketi) ni pričakovati.
Obstajajo razne IPTV ponudbe, vendar dvomim, da so legalne, kar pomeni - danes so, jutri jih ni.