Naročnina brez mesečne naročnine?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Obstaja morda kakšen paket, kjer ne bi bilo potrebno plačevati mesečne naročnine, brez zakupljenih minut in brez minimalne porabe? Pač plačaš kolikor porabi, če ne porabiš nič, pa nič ne plačaš. Način kot je pre-paid, le da bi bil post paid. Cena minute pogovora mi niti ni pomembna...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
So paketi... ampak niso dostopni vsakomur.
Pri mobitelu že omenjen SOS paket... pri simobilu paket "moja skupina" od nekega zaposlenega. Pa verjetno so še kaki...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
tudi tušmobil ima za policiste brez naročnineLPWWY
Tako nizko pa spet nisem padel, da bi bil upravičen do tega paketa
evil.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Vsak zaposleni pri simobilu lahko da nekaj številk (pozabil koliko) v "svojo skupino". In te številke so potem brez naročnine. Tako je en frend zrihtal moji sestri... Če poznaš kakega zaposlenega pri simobilu, ga lahko vprašaš... on nima s tem nobenih dodatnih stroškov...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Paketu se reče Smart Moja Skupina in je bil v bistvu stari Smart II. brez naročnine, upravičen si tudi do nakupa telefona po ceni za Smart II. Vsak zaposleni je lahko potalal pet teh paketov.

Je bilo precej ugodno, ampak sedaj imaš v redni ponudbi tudi boljše pakete, z zakupljenimi minutami. Poleg tega so vse stare pakete vrgli v isto vrečo pri cenah telefonov, tako, da se ti danes skorajda ne splača kupovat pri Simobilu - ker so cene aparatov skoraj enake kot v prosti prodaji.

Če ne govoriš veliko je to še zmeraj dober deal.

Pišem v pretekliku, kakšni so novi VIP paketi pa bo kak zelenec povedal.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Meni je za ceno pogovorov praktično vseeno, saj bi na to številko samo jaz klical. Edino kadar je številka nedosegljiva, imam nastavljeno preusmeritev, da vem da je vse skupaj crknilo... Zato me zanima kako se reče paketu, pa bom prosil znanca če mi ga zrihta.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ja, vem, sem se popravil.

Kakšna pa je situacija danes?

Vsekakor primerna
wink-1.gif
paketov je lahko do 9, cena aparata pa se gleda za paket enaZAME, vsekakor pa je govoriti o tem paketu brezpredmetno če nimate "člana" ki vam bo to lahko dal.

Glede cen aparatov ki naj bi bile iste kot v prosti prodaji
uf-1.gif
ja mogoče pri paketu SMART ki ima 4 eur naročnine... pri vseh drugih paketih pa so cene zelo subvencionirane... je pa res da je vse odvisno od paketa ki ga imaš oz. ti ustreza...

edit: VIP paket je pa spet nekaj drugega in nima veze s Smart Moja Skupina
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Lepo, da se počutiš pomembnega in folku daješ vedet, da imaš pomembne insajderske informacije, ki so preveč zaupne, da bi jih delil z rajo.
rolleyes-1.gif

Jest ne rabim paketa, po njem sprašujejo ostali. Želel sem jim samo pomagat z mojimi (starimi) informacijami... In ker teče ravno debata sem še mimogrede vprašal kako je s stvarjo danes. Če bi me res zanimalo je ta info itak phone call away.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Lepo, da se počutiš pomembnega in folku daješ vedet, da imaš pomembne insajderske informacije, ki so preveč zaupne, da bi jih delil z rajo.
rolleyes-1.gif

Jest ne rabim paketa, po njem sprašujejo ostali. Želel sem jim samo pomagat z mojimi (starimi) informacijami... In ker teče ravno debata sem še mimogrede vprašal kako je s stvarjo danes. Če bi me res zanimalo je ta info itak phone call away.

Pa kaj tebe boli? Sem povedal čisto vse kar se tiče paketa moja skupina oz. par popravkov ki veljajo zdaj... in jih delil z rajo kot ti temu praviš
roza.gif

PS: če te še kaj moti na meni prosim PM ker ni potrebno smetiti teme
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
230
38
28
Štajerska
Kaj pa, če ti operater pozabi obračunavati naročnino? Ob sklenitvi naročniškega razmerja sem dobil 6 mesecev "free" naročnine. Po 1,5 leta je še vedno ne plačujem. Saj se nič ne pritožujem, zanima me zato, ker bom moral po dveh letih zamenjati naročniški paket (do istega paketa več ne bom upravičen). Obstaja možnost, da ostanem na tem paketu, četudi ne bom več izpolnjeval pogojev?

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Obstaja morda kakšen paket, kjer ne bi bilo potrebno plačevati mesečne naročnine, brez zakupljenih minut in brez minimalne porabe? Pač plačaš kolikor porabi, če ne porabiš nič, pa nič ne plačaš. Način kot je pre-paid, le da bi bil post paid. Cena minute pogovora mi niti ni pomembna...

Pri Tušmobilu je sedaj nov naročniški paket TušmobilBREZ, kjer je naročnina 0€ in klici po 0,10€

http://www.tusmobil.si/index.p...&Itemid=236

Če si član Tuš kluba pa še lahko kličeš tri člane brezplačno.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

Pri Tušmobilu je sedaj nov naročniški paket TušmobilBREZ, kjer je naročnina 0€ in klici po 0,10€

http://www.tusmobil.si/index.p...&Itemid=236

Če si član Tuš kluba pa še lahko kličeš tri člane brezplačno.
Zanimivo! A je mogoče kakšna minimalna poraba, karkoli...? Me bodo skenslali, če recimo par mesecev ne bom imel nobenega odhodnega klica, samo kup (neodgovorjenih) dohodnih?