Naprava za veslanje

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Imam vprašanje glede primernosti naprave za veslanje za neko res povprečno fizično stanje
grin1.gif
Vedno lahko sicer zamenjam pozo, ampak...

Definitivno rabim nekaj za krepitev nog, pa tudi celotnega telesa. Kako je tu z lower back mišicami?

Je naprava za veslanje gut zadeva? Minusi - plusi?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
veslanje je super. plavanje je bolje.plavanje je, vsaj men se zdi, najboljše za tako over all pripravljenost.
noge lahko utrdiš s tekom, kolesom.

če se vrnem k bistvu. za predigro se z drago lovita po stanovanju. k te mine vse, nej gre ona gor.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
jaz sem mel nekega poceni, slaba izkušnja ko drek, 2x veslal pol pa je nabiral prah pod postlo, tak da če boš kupi konkretno
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem probal ene 2x na profi varjanti, pa se nisem vidu, da bi se lahko 1h gor gnal:) Dolgočasno, skos eni in isti gibi, skos na istem mestu, kot orbitrek in sobno kolo:) Rajš ven ali v telovadnco, fitness...

Sicer pa glede na ceno mal boljše naprave bi vrjetno dobil že kak sedaj tako popularen funkcionalen, trx, blabla trening.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
@softi:
Mnjah...kolesarim bolj tako...priložnostno in nikakor ne na "še pa još kilometrov na leto" način. Pa kmalu ne bo več tako zelo fajn za na kolo. Plavanje...preveč kolobocij, preoblačenja (bunda, pulover, žametna srajca, termo spodnje perilo, dolge gate,...vse to dol pa potem še gor), za sardelanje v bazenu.

@tomi:
Poceni je 200€. Vsaj tako kaže. Ko sem šel gledati cene, sem začel dvomiti v svojo veslaško pot. Pa vendarle, se ne bom kar tako predal (mogoče ujagam kako rabljeno napravo srednjega cenovnega razreda od nekoga kot si ti
grin1.gif
)

@Fusion:
TRX sem si pustil za...kaj pa vem...mogoče se prej na fitnes spravim (preveč časa mi jemlje to fijakanje do fitnesa, bazena,...). Je pa TRX tudi ena varianta, vendar bom prej probal. Veslal sem pa že in je približno tako kot si opisal, samo meni je bilo všeč.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Sem probal ene 2x na profi varjanti, pa se nisem vidu, da bi se lahko 1h gor gnal:) Dolgočasno, skos eni in isti gibi, skos na istem mestu, kot orbitrek in sobno kolo:) Rajš ven ali v telovadnco, fitness...

Sicer pa glede na ceno mal boljše naprave bi vrjetno dobil že kak sedaj tako popularen funkcionalen, trx, blabla trening.
ah tudi brez naprav lahko delaš precej vaj torej doma brez fitnesa...
orbitrek je fajn za hujšanje?
monotonost vadne problem ni sploh

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
skleci, trebušnjaki, zgibi...

še nihče, ki je naredil 200 200 20 vsak dan zgoraj napisanih vaj, ni bil pretežak ali iz forme.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Pozabil sem še na squats, da ne bo kdo rekel, da zanemarjamo nogice in rit
wink-1.gif