Napihljiva postelja

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
560
94
28
Občasno rabim napihljivo posteljo. Neko zadevo mam, je v redu razen tega da po nekajkratni uporabi začen puščati zrak in potem gre samo na slabše :S Nekaj gledam po netu za model postelje ki ima vgrajeno črpalko na štrom. Kar mi odgovarja, k ta ročna ki jo imam sedaj je glaaasna ko strela in zbudim sosede.
Gledam kaki taki model http://intex.si/trgovina/raised-down/na ... -s-crpalko
ali pa
http://intex.si/trgovina/raised-down/na ... s-crpalko-

Ima kdo kaj od tega, kej podobnega. Je zadeva trpežna? Ker zgleda da model ki ga imam jst je preveč plastičen in čez čas se naredijo luknice na pregibih in se poseda...
Mogoče kaka druga firma?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
rajši kupi v kakem bau 10 cm peno, dolžine 2 metra in širine 1 meter...pa boš/bojo spali ko hrčki Te blazine so sranje..ta z vgrajeno pumpo bo isto glasna kot ona z ločeno...pa do jutra si tako lai takona tleh, pa niti premikat se ne moreš po njej. (Mi imamo ono dvojno za deco..da se poleti pred prikolico mečejo po njej - namesto trampolina
hysterical-1.gif
).

ko pene ne rabiš jo enostavno na trdo zrolaš in vržeš v en kot.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz imam intexovo, ki je zdaj v Sparu v akciji za 37 EUR, dvojna, debela z vgrajeno crpalko. Ja, ko se polni je glasna, sam tolk da zbudi celo sosescino pa spet ne. Napolni pa se hitro, v nekaj minutah. Sva z zeno spala na njej par dni pa ni bilo hudega. Prav lepo sva se naspala pa tut nisva opazila, da bi nekaj spustila. Pomoje je za obcasno spanje cisto zadovoljiva zadeva - za moje pojme celo udobnejsa od spanja na raznih sedeznih.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v kako pohodniško trgovino si pejt po samonapihljivo tadebelo blazino.
Pol se napihne sama, glede na željeno trdoto jo pa še na usta mal napihaš.
Pospraviš jo tako, da jo 2x zrolaš.
Spi se gor super. Sem jo uporabljal na lanskem dopustu v avtu.
Sam sem jo kupil v intersportu.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
560
94
28
Sej to je to. Ko polnim to blazino ki jo mam sedaj je nožna črpalka tako glasna da je groza, pa še ful piska zraven. Obdrža jo bom za kerkat kam ko ne bo štroma za rezervo.
Hvala, bom pogledal v špraru. Mogoče kaj dobim.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
560
94
28
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Jaz imam intexovo, ki je zdaj v Sparu v akciji za 37 EUR, dvojna, debela z vgrajeno crpalko. Ja, ko se polni je glasna, sam tolk da zbudi celo sosescino pa spet ne. Napolni pa se hitro, v nekaj minutah. Sva z zeno spala na njej par dni pa ni bilo hudega. Prav lepo sva se naspala pa tut nisva opazila, da bi nekaj spustila. Pomoje je za obcasno spanje cisto zadovoljiva zadeva - za moje pojme celo udobnejsa od spanja na raznih sedeznih.
Kje si to videl? Je v kaki reklami kaj več? Daš lahko točen link od reklame prosim? Nekaj sem gledal, sam pri mojih povezavi to traja in traja pa nič ne najdem. Cenovno pa je zelo ugodna. Intex ma namreč svojo poceni za slabih 50€. Je kar razlike.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Če si lahko malo temo sposodim... Se da kje posamezno kupiti ventilček za turbo maximus?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Videl doma, na zadnji reklami, je prilimano poleg, na netu pa vidim da ni. Poklič v City Park in vprašaj.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Brat jo ima, kot dodatno posteljo. Sem že spal in je kul. Črpalka je malo glasna ampak ni panike. Čez noč niti ni tolko spustila, mogoče malenkost. Spanje je pa tud OK.