Napaka pri snemanju z Nokio N97

Kosek

Zelenc'
18. avg 2007
6
0
1
Če pogledate posnetek na linku

https://www.youtube.com/watch?v=G1icDtrcbUU

pri sekundi 26, ko se slika, posneta z Nokia N97, za trenutek zamrzne. To se mi dogaja cca pri vsakem šestem posnetku.

Na servisu so mi rekli, da se tudi pri drugih Nokiah N97 identično dogaja. In bodo preverili tudi, kako je pri snemanju na SD kartico.
SD kartice sicer nimam, saj ima N97 32 giga spomina.

Skoraj ne morem verjet, da je to res pri vseh nokiah. Zato prosim vse imetnike N97, če posnamejo več posnetkov seveda z gibljivo sliko in polagajo pozornost na tako zamrznitev slike.

Seveda bom vesel vsakega mnenja, tako da se ne pojavlja tidi pri vas ali pa da se.

V kratkem pričakujem sporočilo iz servisa (saj veste katerega). Če mi vrnejo aparat in rečejo, da je to serijska napaka, kaj naj jim rečem?

Hvala.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Mislim da so imele tudi druge nokie identične probleme ., snemanja videa in shranjevanje na sd memory .Drugače bo pa zunaj kmalu nov FW v30 ki popravlja kar nekaj bugov iz verzije nazaj .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če se ti da probaj zmanjšat resolucijo npr na 3.2 megapixlov pa probaj če je isto kot si imel sedaj najbrž na 5 megapixlov .

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik Kosek pravi:
Če pogledate posnetek na linku

https://www.youtube.com/watch?v=G1icDtrcbUU

pri sekundi 26, ko se slika, posneta z Nokia N97, za trenutek zamrzne. To se mi dogaja cca pri vsakem šestem posnetku.

Na servisu so mi rekli, da se tudi pri drugih Nokiah N97 identično dogaja. In bodo preverili tudi, kako je pri snemanju na SD kartico.
SD kartice sicer nimam, saj ima N97 32 giga spomina.

Skoraj ne morem verjet, da je to res pri vseh nokiah. Zato prosim vse imetnike N97, če posnamejo več posnetkov seveda z gibljivo sliko in polagajo pozornost na tako zamrznitev slike.

Seveda bom vesel vsakega mnenja, tako da se ne pojavlja tidi pri vas ali pa da se.

V kratkem pričakujem sporočilo iz servisa (saj veste katerega). Če mi vrnejo aparat in rečejo, da je to serijska napaka, kaj naj jim rečem?

Hvala.

Kupi HTC nokia je prošlost !
bonk.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
HTC Desire, Desire Z, Desire HD
Samsung Galaxy S (imam galaxya in sem zelo zadovoljen, je boljšiv primerjavi z HTC Desire)