NAPAKA pri prenosu karte na napravo

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Vceraj zvecer sem na garmina 250 snemal (IMG datoteko) EUROPO 1.6Gb. Ker je zacelo grmeti, sem zadevo prekinil preko explorerja (gumb Cancel) in iz USB vtikača izklopil kabelj. Danes zelim zadevo dati ponovno snemati na napravo in mi javi, da NI VEČ PROSTORA. Kje bi lahko bil tisti fajl, ki je očitno še ostal, ko sem na polovici prekinil snemanje?

Ko dam merjenje prostora na celotno napravo, napise da je max velikost 1.86Gb in prostega komaj 400Mb. Ko pa dam da mi sesteje vse datoteke in velikost pa mi napise, da zasede komaj 200Mb. Se pravi bi moralo biti fraj dovolj za IMG datoteko karto evrope (unlocked). Namrec vceraj je slo normalno snemat, po prekinitvi pa ze ne vec.

Kaj svetujete. Gor je IMG fajl 90Mb AdriaRoute, ki pa normalno deluje.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Poskusi:
desni klik na Garmina > nastavitve > orodja > preveri

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
>>Mislim, da bo potreben format...

Se pravi, ce se odlocim za to pot. Najprej vse mape, ki so na napravi (GARMIN, autorun.inf, JPEG) skopiram na disk cca 200 Mb. In zatem napravim preko Explorerja FORMAT. Potem vse posnamem nazaj na napravo. Imam prav?

>>desni klik na Garmina > nastavitve > orodja > preveri
Preko raziskovalca... tega jaz nimam. Imam WIN XPpro.

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Izbriši mapo gmapprom.img in poizkusi še emkrat. Preden formatiraš si shrani vse datoteke v eno mapo, nato jih prekopiraj nazaj ( pazi na skrite) brez gmapprom.img.