Vceraj zvecer sem na garmina 250 snemal (IMG datoteko) EUROPO 1.6Gb. Ker je zacelo grmeti, sem zadevo prekinil preko explorerja (gumb Cancel) in iz USB vtikača izklopil kabelj. Danes zelim zadevo dati ponovno snemati na napravo in mi javi, da NI VEČ PROSTORA. Kje bi lahko bil tisti fajl, ki je očitno še ostal, ko sem na polovici prekinil snemanje?
Ko dam merjenje prostora na celotno napravo, napise da je max velikost 1.86Gb in prostega komaj 400Mb. Ko pa dam da mi sesteje vse datoteke in velikost pa mi napise, da zasede komaj 200Mb. Se pravi bi moralo biti fraj dovolj za IMG datoteko karto evrope (unlocked). Namrec vceraj je slo normalno snemat, po prekinitvi pa ze ne vec.
Kaj svetujete. Gor je IMG fajl 90Mb AdriaRoute, ki pa normalno deluje.
Ko dam merjenje prostora na celotno napravo, napise da je max velikost 1.86Gb in prostega komaj 400Mb. Ko pa dam da mi sesteje vse datoteke in velikost pa mi napise, da zasede komaj 200Mb. Se pravi bi moralo biti fraj dovolj za IMG datoteko karto evrope (unlocked). Namrec vceraj je slo normalno snemat, po prekinitvi pa ze ne vec.
Kaj svetujete. Gor je IMG fajl 90Mb AdriaRoute, ki pa normalno deluje.