Dal sem v čvek, ker ne vem, ali lahko to mešam med pravno zavarovalniške debate.
Zadeva je sledeča.
Pritličje zgradbe je trgovina, nadstropje so tri stanovanja.
Stanovalci dobimo kar eno položnico za vodo skupaj. Trgovina pa dobi svojo.
Po 4 letih so ugotovili, da so napačno namestili črtne kode na števce in da smo mi dobivali položnico od trgovine in obratno.
V 4 letih se je nabralo preko 900eur.
Sam sicer ne bom tako naj...., ker sem tu šele eno leto in imam garsonjero.
Nikoli nisem razmišljal, koliko bi sploh moral odšteti za komunalo - pač dobili smo položnico(40-45eur), si razdelili znesek in plačali.
Ta v komunali govori, da bi itak morali sami pogruntat, da nekaj ne štima, po drugi strani si pa mislim - ste tudi vi hodili 4 leta popisovat števce, pa bi lahko tudi vi to ugotovili. Zakaj bi se jaz s tem obremenjeval?
Zdaj bodo preplačano vrnili trgovini, nam pa potem zaračunali.
Zanima me, ali je to res samo naša krivda?
Zadeva je sledeča.
Pritličje zgradbe je trgovina, nadstropje so tri stanovanja.
Stanovalci dobimo kar eno položnico za vodo skupaj. Trgovina pa dobi svojo.
Po 4 letih so ugotovili, da so napačno namestili črtne kode na števce in da smo mi dobivali položnico od trgovine in obratno.
V 4 letih se je nabralo preko 900eur.
Sam sicer ne bom tako naj...., ker sem tu šele eno leto in imam garsonjero.
Nikoli nisem razmišljal, koliko bi sploh moral odšteti za komunalo - pač dobili smo položnico(40-45eur), si razdelili znesek in plačali.
Ta v komunali govori, da bi itak morali sami pogruntat, da nekaj ne štima, po drugi strani si pa mislim - ste tudi vi hodili 4 leta popisovat števce, pa bi lahko tudi vi to ugotovili. Zakaj bi se jaz s tem obremenjeval?
Zdaj bodo preplačano vrnili trgovini, nam pa potem zaračunali.
Zanima me, ali je to res samo naša krivda?