Napaka Geodeta, družina brez zemlje!! Sramota

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Primer mi je poznan s strani sorodnikov in ni tako črnobel kot ga prikazujejo mediji.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Potem pa povej več, nas zanima.
Sam sosedje so pa po viden tud zelo dobri ljudje. Zaradi napake enkega uradnika so jim pripisali zemljo, ki je niso nikoli kupili ali kakorkoli bili lastniki in zdaj se je držijo kot klopi. Hudo. Me zanima kako jim kaj vest deluje.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Če je res vse tako črnobelo...potem se je za vprašat, če ima sodnik kak ogromen tumor v možganih...bi si mislil, da se kaj takega dogaja samo "v ameriki", ampak očitno je naš sodni sistem in vse skupaj nekje globoko v riti. Sicer pa sem v sklopu službe doživela že precej banalne odločitve sodišč, prov za zjokat,..sploh tile družinski & sosedski odnosi - katastrofa!
bonk.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
tudi mene zanima še druga stran..neki sem ujela, čisto mimogrede, ne vem točno kje, da so ti ljudje že v štartu kupili zemljo od napačnega lastnika?
če nič drugega lahko tožijo geodete za povzročeno škodo..sam se bo spet vleklo..

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Pravniki imajo vsi poklicno deformacijo, in sicer to, da ne gledajo ničesar po svoji vesti, ampak vse gledajo skozi zakone.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
je to res da naj bi bil čeferin zraven, ko so pisali zakone? parkrat sem že slišal to
17758-icon_confused.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Včasih je bil sodnik. Ampak to nima veze. Saj jih ni pisal on. Gladejo pač togo na trenutno stanje in se držijo tega, kar je večinoma pravilno, včasih pa je velika krivica. Dokler pa nimajo v roki pravnomočnega dokumenta, pa itak ne morejo odločiti drugače. Jih ne branim, ampak tak je lajf. Še en moj primer:
Leta 1998 sem kupil hišo v Lj. Prodajalec, star 70 let, jo je takoj prodal še enemu, ki se je pred mano vknjižil v Z.K. (zaradi moje nesposobne odvetnice, katero sem tri mesece preganjal, da vloži predlog v Z.K., pa le tega ni storila)
uf-1.gif

Mislil sem si: "pojdi obirat jagode, če drugega ne znaš)
uf-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
slišal sem da naj bi bil zraven in zato pozna vse luknje in jih potem tako veselo izkorišča.
17758-icon_confused.gif