Napajalnik (adapter) za HP-ja

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Živjo!
Punca ima HP Compaq 610, pa ji adapter nagaja. Mal je bananca res že razmajana, samo mene skrbi, da ni kaj v laptopu. Zgublja stik, malo porukaš, pa je bolje. Samo zadnje čase že kar fejst zajebava.

A takle adapter bi filal tud Compaq 610? Aja na ebayu je naročila enega, pa ni zdržal niti 5 minut.
smile-1.gif
Je bil pa res low budget...

Hvala in lp

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
697
113
Najverjetneje je kabel na napajalniku kje preglodan, to se je tudi meni nedolgo tega zgodilo. Je pa too zelo pogosta "napaka". Kupil pa sem točno ta napajalnik, ki si ga linkal. Zraven dobiš tudi adapter na drug HP vtičnik (rumene barve, ki je malo ožja od tega črnega).

Ampak koliko sem na hitro googlal, rabiš ti za omenjen laptop ravno tega z rumenim konektorjem.
Recimo tega: http://www.mimovrste.com/artikel/2400015820/napajalnik-za-prenosnik-hp-65w-smart-ed494aa

Vglavnem, pred nakupom se še malo pozanimaj, da ne boš kupil napačnega. Sicer lahko kasneje v trgovini še vedno menjaš, samo zakaj bi če ni potrebno
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Hvala za info! Se bom še točno pozanimal. Verjetno je res kje kabel precvikalo, saj ti kabli res nimajo lepega "življenja".
grin1.gif