Bo najprej mogu usposobit mašino da boota, predn karkoli dela z OSomAl pa daš kak lahek 32bit Linux distro gor...
Za mejle in brskanje po netu bo zadost...
BunsenLabs Linux
BunsenLabs Linux is a distribution offering a light-weight and easily customizable Openbox desktopwww.bunsenlabs.org
Batocera za kako igralno konzolo itd....
On je ves izgubljen pri BIOS-u, ti mu hočeš pa Linux ”uvalit”.Bo najprej mogu usposobit mašino da boota, predn karkoli dela z OSom
Jaz ne, vprašaj posterja zgorajOn je ves izgubljen pri BIOS-u, ti mu hočeš pa Linux ”uvalit”.
Nič ni z OS narobe, niti slučajno ne more bit, glede na viden problem. To imaš neke težavez samo plato oz. hardwareom.Dejansko ne morem storiti nič, ker ne prime nebena tipka baterijo sem vzel ven jo izmeril ima 3.6v tipkovnica je še klasika (okrogel priklop) disk in grafična se odzivata imam občutek da je z OS nekaj narobe ampak ne morem naprej.
Koliko mora biti napetost baterije? Možno je da je zasužil pokoj.PC sem imel podariti naprej ker sem kupil Leptop.sedaj pa noče več sedelovati.
Lp
Flopy diska nimam datum je ok,zanimiv pa je da sedaj dela in se naloži do konca.Je možno da je malo štekal ker tri mesece ni delal?Na prvi sliki je floppy disk failed. Če maš floppy priklopljen ga odklopi tako podatke kot napajanje in odstrani v bios-u. Itak nihče več ne uporablja tega. Datum v biosu je v redu ? Porocaj o napredku.