Nalaganje poti na garmin >>>

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Iz Mapsoursa sem želel prenesti že narejeno ruto za dopust 2010 na mojega Garmina. Potem pa sem ugotovil da moj Nuvi 200 najverjetneje tega ne podpira, saj po prenosu rute je ni videti nikjer ...

Sem gledal po Garminovi uradni strani, pa nisem našel podatkov kateri Garmini podpirajo to.

Torej na katere Garmine se da prenesti ruto iz MapoSourca?

LP

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Na garmin.si sicer pise ena aktivna ruta,hm poglej pod moji podatki če mas ak datoteko za uvozit?Samo predlagam
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To ne rabiš v rački
smile-1.gif
, drugače pa to zna model 765 pa kot smo v drugem topicu videli tudi nov model 1490 pa še kakšen iz višje serije.
200 model pa to ne zna.

Ampak lahko navigiraš od točke do točke, točke si pa lahko shraniš preko mapsourca kot priljubljene ali kot poi preko poi loaderja.

daskam

Zelenc'
18. apr 2010
3
0
1
Dakota 20 podpira, vlčeraj sem sebi pripravljal dopustniške poti, shranil sem zaenkrat prek MapSource-a 6 poti brez problemov.

I

Izbrisan uporabnik #488

To vemo, pa Oregon tudi...

Vendar so to ročni pohodniški Garmini brez glasovnega vodenja, to pa menda uporabnik ne išče.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, saj gre normalno za v avto, motor, kolo, pač ne govori.
Na to malenkost je potrebno opozoriti (pa malo manjši ekran), drugače pa je dakota 20 v redu zadeva.

daskam

Zelenc'
18. apr 2010
3
0
1
Ima pa najnovejši software bug, včeraj sem ga naložil, poti se z aparatom ne da shraniti, enostavno ga ugasne in ne shrani. Prenos z Map source pa dela OK. Govorečega imam pa v avtu, ta mora biti tiho.

I

Izbrisan uporabnik #488

Smola ja, se precej igrajo pri dakoti/oregonu s temi fw, sicer pa tudi hitro reagirajo na feler.