Nakup Xboxa

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Torej kupil bi ga, pa nič ne vem o njem (prosim, da kelih v tej temi utihne), kako ga priklopiti na monitor, ga lahko priklopim na vsakega in (modal ga ne bom) katerega se bolj splača Elite ali Premium, sledečega namreč ne vidim nikjer na njihovi strani (ubistvu varjetno dons skočim v milerja )

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
lol zdaj je pa problem kje ga kupit, v mullerju ga nimajo
frown-1.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Ja kelih res cene so nabite v Harvey Norman sem pa klical, pa so rekli, da jih nimajo (tako kot cela Slovenija), ne bom nič na monitor dajal, kar na velik LCD, grem pa jutri v milerja po Elite verzijo.
smile-1.gif

Hvala vsem za nasvete,
Evrokrat midva bova pa potlej, ko se malo navadim šla na multyplayer
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vbistvu streljata buče tudi vidva, zato ker nimajo VSI premiumi HDMI izhoda.
smile-1.gif

heh

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Jst sem ga kupil v Mediamakrtu, Avstriji pred cca. 2-3 meseci, ko so prišli Falconi ven in nižje cene, zraven pa dobil še 2 špila.

Pred kratkim (beri: cca. 3 tedne) pa je nekdo na drugem forumu kupil v mediamarktu in ugotovil, da prodajajo še stare X-boxe.

Nasvet je očiten: skoči ga kupit v Mediamarkt.

Če nimaš pametnega razloga, da bi kupil Elite, potem kupi Premium.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Jaz vem, da bi hotel videti nalepko, kdaj je bil xbox izdelan. Moj je bil ob času nakupa še vroč
smile-1.gif
(cca. 10 dni od izdelave).

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Sej pravim. Če greš v Mediamarkt ne morš falit. V Mullerju pa dobiš kar dobiš. V primeru, da ne dobiš Flacona se pa pošteno zahebeš.

Kokr jst vem, v Mullerju ne prodajajo več premium verzij, ampak samo Elite in pa Arcade, ki pa so vsi Falcon verzije!

lp