Sem pred nakupom nove tipkovnice in miške, nekako sem se odločil, da bo tipkovnica na kablu (sem imel že vse od raznih cordless,BT,... vendar sem prišel do zaključka, da je na kabl bolj prkatična tam kjer jo potrebujem predvsem zaradi baterij), miška pa naj bo kar brezžična. Iščem nekaj kvalitetnega za vsakodnevno uporabo, da je tipkanje in klikanje čim manj utrujajoče in čimbolj prijetno ter da ne delujeje vse skupaj plastik fantastik. Predvsem rabim za office work ter občasno kakšno igrco, vendar prevelikih gaming zahtev nimam. Za miško se nekako nagibam k Logitech MX Revolution, sicer ni poceni, vendar če je dovolj dobra in vredna svojega denarja sem jo pripravljen plačati, zanima pa me če predlaga kdo še kakšno podobno oz. boljšo alternativo. Pri tipkovnici pa nekako nevem kaj bi, razne ergonomično oblikovane ne pridejo v upoštev (imam eno doma pa mi ni ušeč), fancy se mi zdi Applova žična tipkvnica, vendar nevem kako je s praktičnostjo le te (se vredu tipka), potem kot druga vrjanta mi je všečna Logitech G11, sicer bolj gaming tipkovnica ampak, če je drugače kvalitetna za tipkanje bo vredu (vrjanta bi bila tudi Logitech G15 ampak v1 z modro osvetlitvijo vendar mislim, da se je ne dobi več), druge ideje pa nimam. Kaj predlagate?