nakup telefona touch screen

rok3232

Zelenc'
18. nov 2009
5
0
1
no jaz si nameravam kupiti nov telefon in rad bi imel telefon ki ima:WLAN, dobr fotoaparat, dober touch screen, dobro brskanje po spletu in da je vredu telefon, sam pa more biti na touch ekran.

sam sem si mislil kupiti n97 vendar sem se odločil, da še bom malo počakal in slišal mnenja drugih, saj nevem če se splača počakat, da pridejo ven novi modeli kot so N900 in ostali.

zanima me pa tudi če se bojo decembra telefoni kaj pocenili pri mobitelu.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Jaz čakam, da pri Mobitelu dajo v ponudbo SE Satio. Nokie me pač ne zanimajo
wink-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Sam sem imel enake zahteve in sem zato pristal na Samsungu omnii - za sedaj samo pohvalno - edino kar me moti je, da sem si moral potegniti dol dodatne tri programe (za sms-da jih ne soltira kot da bi imel mail, slovensko tipkovnico, da izklopim "internet" v tujini) pogrešam (še nisem našel) pa možnost da skupinam dodelim svojo muziko.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Sem lastnik HTC HD-ja. Fenomenalna zadeva, kakšna Samsung Omnia se lahko skrije. Na tvojem mestu bi pa definitivno počakal na HTC HD2, da pride še v našo ljubo deželo.
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Jaz čakam, da pri Mobitelu dajo v ponudbo SE Satio. Nokie me pač ne zanimajo
wink-1.gif

Omnia HD? sam jo kupi v ITA!

kaka je cena tegale v ita?

v ITA je tam med 400 in 500€ se mi zdi...js jo nesem nazaj zdej hmali (kupljena v SLO), pa bom zahteval denar nazaj, pa jo grem nabavit potem v ITA.