Spoštovano občestvo,
moja malenkost se je po globokem premisleku odločila, da bi bil skrajni čas za nakup novega zunanjega (prenosnega) HDD.
Sicer imam v lasti že kar nekaj časa moj "stari" Hofer disk z delovno kapaciteto 400 GB, ki kar noče in noče crkniti...
Po mojih podatkih se notri vrti Samsungov disk Spinpoint, tako, da v osnovi ne gre za slab disk.
Kakopak sem seveda opazil, da je o tem že objavljena obširna tema.
Po tehtnem premisleku se odločam za nakup zunanjega diska s kapaciteto 1 TB ali več...
Tokrat pa to ne bo Hoferjev disk ampak HDD kakšnega priznanega proizvajalca - Seagate, WD, Maxtor (Seagate Maxtor) ali kaj podobnega.
Bom dal nekaj € več, pa garancijo bi rad imel najmanj 5 let ali 60 mesecev!
Priključki morajo biti - USB, Firewire 400/800 in eSata...
V ožji izbor se je uspel prebiti tale model:
Seagate FreeAgent Xtreme
Zelo me zanimajo vaši predlogi in nasveti, mogoče tudi že kakšne izkušnje s tovrstnimi diski?
Obstaja še kakšen drugi proizvajalec kvalitetnih diskov, za katerega ne vem?
Za vsakršno pomoč se že v naprej iskreno zahvaljujem...
moja malenkost se je po globokem premisleku odločila, da bi bil skrajni čas za nakup novega zunanjega (prenosnega) HDD.
Sicer imam v lasti že kar nekaj časa moj "stari" Hofer disk z delovno kapaciteto 400 GB, ki kar noče in noče crkniti...
Po mojih podatkih se notri vrti Samsungov disk Spinpoint, tako, da v osnovi ne gre za slab disk.
Kakopak sem seveda opazil, da je o tem že objavljena obširna tema.
Po tehtnem premisleku se odločam za nakup zunanjega diska s kapaciteto 1 TB ali več...
Tokrat pa to ne bo Hoferjev disk ampak HDD kakšnega priznanega proizvajalca - Seagate, WD, Maxtor (Seagate Maxtor) ali kaj podobnega.
Bom dal nekaj € več, pa garancijo bi rad imel najmanj 5 let ali 60 mesecev!
Priključki morajo biti - USB, Firewire 400/800 in eSata...
V ožji izbor se je uspel prebiti tale model:
Seagate FreeAgent Xtreme
Zelo me zanimajo vaši predlogi in nasveti, mogoče tudi že kakšne izkušnje s tovrstnimi diski?
Obstaja še kakšen drugi proizvajalec kvalitetnih diskov, za katerega ne vem?
Za vsakršno pomoč se že v naprej iskreno zahvaljujem...