Nakup pomivalnega stroja do 600 evrov

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Bosch, če ne, pa Gorenje.
Harvey Norman, Merkur, GA, ... se bo treba mal zapeljat okol in primerjat cene in opazovati, če je kje kaka akcija ali gotovinski popust.
Če se do BTC-ja zategneš, maš več ali manj vse reference precej na kupu.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Bosch, če ne, pa Gorenje.
Harvey Norman, Merkur, GA, ... se bo treba mal zapeljat okol in primerjat cene in opazovati, če je kje kaka akcija ali gotovinski popust.
Če se do BTC-ja zategneš, maš več ali manj vse reference precej na kupu.

Kaj pravite na trgovino ETIS na Tržaki cesti

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ne poznam. Ampak, pokliči za ceno in pogoje, pokliči potem še v par drugih štacun za isti tip stroja in primerjaj.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
mi2 z mojo sva kupila Bosch Maxx7 v BigBangu v Kranju (verjetno se da dobiti enak model tudi v Ljubljani). mislim da 527 € - smo nafehtali nekaj popusta drugače je 599 €
smile-1.gif

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
Se ti ne zdi, da krožniki in kozarci ne bi preživeli take centrifuge
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Mene pa zanima a se mi sploh splača kupit pomivalca, ker če se ne motim moraš posodo preden jo naložiš v stroj vsaj splaknit oz. če je kaj prilepljeno, zažgano ... vseeno pomiti na roke kar mi vzame isto časa kot na peš
smile-1.gif
.
Nikoli nisem še imel pomivalca, sem pa pred leti pomival na praksi v gostilni z strojem pa si mogu vsak krožnik splakniti ( tut podrgnt kakšno stvar ) preden si ga dal v stroj, ker v nasprotnem primeru ni bilo pomito kot se zagre ( pa je bil industrijski pomivalec ).
V čem je potem sploh fora??
Npr. jst, ko kuham pomivam sproti, ker imava majhno kuhinjo in mi gre na živce da me, ko pojem čaka še gora posode.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Tukaj se gre bolj za prijaznost do samega stroja in posledično tudi do denarnice. Če niso posode dobr spucan, se maščoba z vsakim pranjem nabira in potem ti recimo zafila filter (najcenejša varianta, ker ga samo spucaš) ali pa ti gre v sistem oziroma v plastično posodo po kateri voda teče.

Sem dal to skozi in previdnost res ni odveč.

Glede na to ali se ti splača, ali pa ne. Je pa čist tvoja odločitev. Na začetku sem gledal na stroj le kot na en luksuzni predmet ampak kaj češ, tehnologija se modernizira, gre naprej. Jaz ne obžalujem, da uporabljam pomivalnii stroj, ker je precej v pomoč še posebej, ko se kuha za več oseb.

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Tisti v gostilni in doma ni isti pomivalec. Ker doma ti "pomiva" poosodo 1,5 ure ali vec, v gostilni pa koliko, 10min?

Jaz imam pomivalca in nic ne splakujem posode vse notri zmecem in je vse oprano, edino 1x ali 2x na teden moram filter spucat (3 min dela).

LP

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Mene pa zanima a se mi sploh splača kupit pomivalca, ker če se ne motim moraš posodo preden jo naložiš v stroj vsaj splaknit oz. če je kaj prilepljeno, zažgano ... vseeno pomiti na roke kar mi vzame isto časa kot na peš
smile-1.gif
.
to sem se do lani tudi jaz spraševal, ko sva kupila novo kuhinjo pa sva ga le kupila in sedaj ga ne dam za noben denar.
Luskuza se hitro navadiš- Čez dan nalaga , pereva večer.