Nakup Playstation-a 3

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Videl sem da je cena PS 3 malo že padla... za 399€ se dobi 80GB različico.
Zanima me ali se še splača počakat, recimo do božiča, če bo cena kaj padla. Se mi zdi da vsako leto pred božičem takšne stvari malenkost znižajo...

Hvala
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Že eno leto se da na PS3 predvajat divx-e. Na padanje cene se pa ne splača čakati, če mene vprašaš. Disk se pa tako ali tako BP zamenja. Paše vsak 2.5" sata disk. Jaz sem takoj zmontiral enega 80gb, ki mi je ležal v omari.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
V istem trenutku sem zbrisal, ko si ti odgovoril za DivX (sem prebrabl na internetu ja).
A se kje pri nas dobi v paketu z igro GTA 4?

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
spet se ti oglašaš če hoče kupit ps3 naj kupi ps3 ki je boljši kot x360 in zdaj v oktobru in novembru pride ven veliko dobrih iger x360 pa ima slabšo grafiko.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Grafika je tu-tu. Odvisno od špila. Za domače pirate pa itak ni dileme kaj kupit...

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
spet se ti oglašaš če hoče kupit ps3 naj kupi ps3 ki je boljši kot x360 in zdaj v oktobru in novembru pride ven veliko dobrih iger x360 pa ima slabšo grafiko.
Spet jaz in spet ti...
Samo delim mu nasvete
No pa povej kdo ima lepšo grafiko.
Aja dej me spomni katere ekskluzive pridejo na ps3 ki so dobre.
hysterical-1.gif

Če mi gre kdo na temu forumu na živce si to ti. [censored] kaj je tvoj problem dej resno mi povej, pošlji na ZS spisek tvojih problemov....
jezen.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Jaz sem govoril o ekskluzivah sploh pa kaj se s takimi kreteni pregovarjam itak pol foruma ve da si en neumen 12 letnik. Veš če misliš da si hud vrjemi da nisi sploh pa imam ZS če ti kaj ni všeč

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Malo "pobolhaj" na bolhi, znas dobit dober biznis za recimo 300evrov z igrami,...

Okol diska se pa ne obremenjuj, sam sem dokupil 500GB disk za 110$, ga povezal preko usb in sedaj imam 540GB
prostora
smile-1.gif
Imam recimo gor 50GB muzike, 200GB filmov in serij, 10GB slik,... In se imam skoraj 300GB fraj,...

Sicer pa je konzola vredna vsakega evra, pa makar ce kupis novo 80gb in malo preplacas,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Že eno leto se da na PS3 predvajat divx-e. Na padanje cene se pa ne splača čakati, če mene vprašaš. Disk se pa tako ali tako BP zamenja. Paše vsak 2.5" sata disk. Jaz sem takoj zmontiral enega 80gb, ki mi je ležal v omari.

kako si pa to naredil? Mas kako sliko? A si disk prav vstavil v konzolo?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na hajdefinishnu na kakem solidnem LCDju, me preprica ps3...

Sicer pa vsakemu svojo zogo pa bomo srecni. Mene privlacijo bonbonki kot recimo druzenje v PS svetu,
recimo imas igro (pozabil ime) kao imas prav mesta in to in lahko obiskujes druge ljudi po PS svetu,...
Pol imas frende ps3 online,... Nisem dosti igral 360 skatle, ampak leta 97 sem kupil ps1, potem sem imel
vsaj 3x ps2, PSP, in seveda zdaj nebom po 11tih letih uporabe PS-a sel kupit 360 skatle...

Sicer pa sem bil po Gaming storih po celi ameriki, havajih, zdaj po celi avstraliji in celi novi zelandiji, in so
gaming stori v 65% zalozeni z PS3 robo, 20% Wii, 360 pa zelo zelo malo....

Ps3 spile lahko trejdam dobil ala kartico da sn clan ps zdruzenja, imam EB Games Edge VIP 2008, 10% popusta
po vse EB storih po celem svetu (to kaj je mekdonalds za burgerje, to je EB Games za spile), tradejdam ceneje,
Spil mi posodijo preko noci, preden se odlocim za nakup,... (tukaj dodatno delam na srecelovu in bingotu, bol
za hobi kot denar, in za nagrade imamo vecinoma wii robo in ipode, eksterne diske, in jaz sem zadolzen za nabavo
le-tega, samo v zadnjem mesecu sem kupil 3 wiije in ogromno dodatne opreme, tako da sem kar dobra stranka
so mi dali vip kartico v momentu
evil.gif

Tomb Raider: Underworld Ultimate Fan Pack mi je danes ponujal za 60$...

In kolk sem govoril s temi mojstri, ki zivijo od prodaje iger, PS3 dalec prednjaci pred kisto... To je nihovo profesionalno
mnenje, ce je res ali ne, prepirat z njim se nebi upal, on je tisti ki je igral VSE igre za PS3 do zdaj,... In vse za 360 skatlo,...
Na mesec obrne priblizno 5 iger...

Je pa rekel da ce hoces pravo igralno izkusnjo, kaj je pravo igranje video iger, pa moras kupit wii,... Sicer se ne strinjam
popolnoma, ampak razumem pa kaj je mislil,...

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
je čisto prav povedal. ps3 in xbox ponujata dobro grafiko, pa kup bonbonov, tisto kar pa je bistvo kozol, to je igranje iger, pa ima najboljše wii poštimano, tu ni dvoma. čeprav spomladi bom verjetno vseeno še zraven kupil xbox, da malo sprobam. ps3 je predrag, pa še piratskih iger ne moreš igrat

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Sicer pa sem bil po Gaming storih po celi ameriki, havajih, zdaj po celi avstraliji in celi novi zelandiji, in so

in kaj si hotel s tem podatkov povedat? Namreč, prodanih je več iger za xbox kot za PS3. Torej, očitno nima veze s čim so gaming stori založeni. Da ne omenjam podatka, da se lahko greš pri xboxu pirate. Čudno...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Kar me je presenetilo je, da wii presenetljivo dobro drži ceno. Ko je prišel v Evropo in so jih pri nas po kapljicah dobavljali (prišlo pet komadov, takoj razgrabljeni) sem ga gledal v Avstriji za 250€ z vključenim wii sports. Danes cena ni bistveno nižja.

B.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

in kaj si hotel s tem podatkov povedat? Namreč, prodanih je več iger za xbox kot za PS3. Torej, očitno nima veze s čim so gaming stori založeni. Da ne omenjam podatka, da se lahko greš pri xboxu pirate. Čudno...
In pomoje je vsak 2. x360aš lastnik flashane konzole zato bi se reklo da je največ igralcev na x360 btw tanov update je vse pobanov
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
pa kok se spomnim je 360 bil dost prej na policah kot trojka.

Sicer pa nema veze, necaku sem ze kupil bozicno darilo in pubeci: Wii trga gate!

Se eno vprasanje malo OFF:

Ima kdo Gran Turismo 5 Prologue? Ga lahko igrate brez HD kabla?

Meni ko vstavim cd rece, da naj spremenim video nastavitve, sem probal popolnoma vse, ni sanse da rata,...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi jaz se odločam za nakup konzole in se bolj nagibam na xbox 360. Samo moram še ugotoviti katera verzija je "prava" za normalno igranje
smile-1.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tudi jaz se odločam za nakup konzole in se bolj nagibam na xbox 360. Samo moram še ugotoviti katera verzija je "prava" za normalno igranje
smile-1.gif
Najbol se ti splača elite ali premium, razlike jo zelo malo tako da vzami elite, bosta pa obe verziji zadostovali, aja pa ne flashat da ne dobiš MS banane
smile-1.gif