Na hajdefinishnu na kakem solidnem LCDju, me preprica ps3...
Sicer pa vsakemu svojo zogo pa bomo srecni. Mene privlacijo bonbonki kot recimo druzenje v PS svetu,
recimo imas igro (pozabil ime) kao imas prav mesta in to in lahko obiskujes druge ljudi po PS svetu,...
Pol imas frende ps3 online,... Nisem dosti igral 360 skatle, ampak leta 97 sem kupil ps1, potem sem imel
vsaj 3x ps2, PSP, in seveda zdaj nebom po 11tih letih uporabe PS-a sel kupit 360 skatle...
Sicer pa sem bil po Gaming storih po celi ameriki, havajih, zdaj po celi avstraliji in celi novi zelandiji, in so
gaming stori v 65% zalozeni z PS3 robo, 20% Wii, 360 pa zelo zelo malo....
Ps3 spile lahko trejdam dobil ala kartico da sn clan ps zdruzenja, imam EB Games Edge VIP 2008, 10% popusta
po vse EB storih po celem svetu (to kaj je mekdonalds za burgerje, to je EB Games za spile), tradejdam ceneje,
Spil mi posodijo preko noci, preden se odlocim za nakup,... (tukaj dodatno delam na srecelovu in bingotu, bol
za hobi kot denar, in za nagrade imamo vecinoma wii robo in ipode, eksterne diske, in jaz sem zadolzen za nabavo
le-tega, samo v zadnjem mesecu sem kupil 3 wiije in ogromno dodatne opreme, tako da sem kar dobra stranka
so mi dali vip kartico v momentu
Tomb Raider: Underworld Ultimate Fan Pack mi je danes ponujal za 60$...
In kolk sem govoril s temi mojstri, ki zivijo od prodaje iger, PS3 dalec prednjaci pred kisto... To je nihovo profesionalno
mnenje, ce je res ali ne, prepirat z njim se nebi upal, on je tisti ki je igral VSE igre za PS3 do zdaj,... In vse za 360 skatlo,...
Na mesec obrne priblizno 5 iger...
Je pa rekel da ce hoces pravo igralno izkusnjo, kaj je pravo igranje video iger, pa moras kupit wii,... Sicer se ne strinjam
popolnoma, ampak razumem pa kaj je mislil,...