Nakup novega GSMa - dilema

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Lep pozdrav
pozdrav.gif

Prosil bi vas za pomoč. Nisem ravno na tekočem z mobilno tehnologijo zato bi vas prosil za nasvet. Kupil bi si nov aparat nekje v rangu do 150€, recimo da sem pripravljen dat tudi 200€ če je aparat res tega vreden. Rad bi da ima BT, možnost prejemanja in pošiljanja MMSov, brskanje po spletu in seveda vse standardne zadeve (budilka, kalkulator, ...)
Trenutno uporabljam HP iPAQ Buisiness Navigator ki je sicer dober PDA a mi počasi že najeda živce
uf-1.gif
.
Me je pa ravnokar spreletelo. Morda kdo od vas pozna kako firmo ki bi mi vse to kar mi nagaja poštimali a ne za tak denar kot bi dal za nov aparat?

Torej kaj naj storim oz. kupim
confused-1.gif

Res hvala vsem ki boste pomagali saj prodajalcem ne zaupam ker mi povejo točno tisto kar bi jaz rad slišal ali pa pojma nimajo kaj govorijo ...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pogoje, ki si jih zapisal, izpolnjujejo že telefoni za 50 eur... Malo več povej, če hočeš ostat na win mobile, al bi rajši symbian al kaj drugega?? Pa , če je to cena na naročnino, pa kateri operater/paket?

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Pojdi na stran operaterja, pa poglej kateri telefon ima WiFi in GPS. Potem si izberi kateri smartphone OS hočeš. Windows Mobile je danes veliko hitrejši kot je bil včasih. LG Arena in nekateri SE imajo to dvoje, pa nimajo smartphone OS. Potem vprašaj naprej.

Po mojem mnenju je za tako ceno Nokia 5800 najboljši nakup.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Hvala za pomoč. Sem malo raziskal trg potem se mi je pa od nikjer pojavila priložnost da mi nekdo na novo naloži software in winse na stari telefon. Upam da bo potem nehal srat in bom rešen še za kako leto.