Če odmislim tvoje nabijanje o levičarstvu gibanja Svoboda in temu, da si čisto narobe predstavljaš čemu se lahko odreče država (marži sigurno ne, jo pa lahko omeji navzgor), bi se strinjal s tabo.Kot sem napisal v drugi temi. Če so sedaj na oblasti res levičarji, potem se bodo v dobrobit malega človeka celo odrekli marži. Kurilcu bi moral biti vedno pod evro, ker se še ogromno ljudi ogreva z njim, ni pa neka svinjarija
Potem boš pa ti najbolj jokal, če ti bodo zaradi tega nabili kak drug davek.Kot sem napisal v drugi temi. Če so sedaj na oblasti res levičarji, potem se bodo v dobrobit malega človeka celo odrekli marži. Kurilcu bi moral biti vedno pod evro, ker se še ogromno ljudi ogreva z njim, ni pa neka svinjarija
Moj pogled:Če odmislim tvoje nabijanje o levičarstvu gibanja Svoboda in temu, da si čisto narobe predstavljaš čemu se lahko odreče država (marži sigurno ne, jo pa lahko omeji navzgor), bi se strinjal s tabo.
Te dni bo cena nafte spet odletela gor, saj so včeraj objavili, da se kljub začetkom recesije, ki bo nedvomno prišla in bo vseeno malo hujša kot so pričakovali, poraba nafte povečuje in nič ne kaže na njeno padanje - lahko da je tu še učinek skladiščenja v EU za "hude plinske čase".
Moji imajo enak problem in sam sem jima prepovedal kupovat KO do začetka jeseni, ker mislim, da vlada mora nekako odreagirat - po drugi strani pa spet, če bo preveč zategnila uzdo pre-prodajalcem, KO pač ne bo.
Jest tud.Sam sem ga vedno kupovalv zacetku maja
Vidiš že spet klobasaš neumnosti. Svoje apetite naj zmanjšajo pa ne bo treba dvigati davke, tako kot je tvoja candra zvišala vsem.Potem boš pa ti najbolj jokal, če ti bodo zaradi tega nabili kak drug davek.
Sorry sam tole je kot šloganje.
Kje piše da bo pozimi goriva. Ali lahko je 10c litr če ga ni.
Bo bo, saj ga ameri in Arabci od Rusov kupujejo in nam ga v EU po višji ceni prodajajo. EU se gre pa embargoKje piše da bo pozimi goriva. Ali lahko je 10c litr če ga ni.