Živjo!
Na faksu me čaka še en izpit za napredovanje in sem si zadal cilj, da si kupim hard endurco v enaki vrednosti, kot bi bla šolnina izrednega letnika.
Gledam malo starejše mopede, če se le da ne dražje od 2k €. Kaj bi mi priporočali. Vožnja bo bolj po makedamu, kot pa po čistih brezpotjih.
Zaenkrat imam zagledane te Husqvarne
PRVA <-- verjetno zgonjena do amena
DRUGA <--- Lepa, ampak žal brez dokumentov
TRETJA <--- Verjetno tudi kar zgarana
TE450 sem že vozil in res trga. Kok je to sploh vzdržljivo? Ker nebi rad vsak mesec menjal bata. Zato bi po eni strani še raje kupil močnejšo. A so malo manj navite te 600 kubične?
Še najbolj mi je pa všeč TALE KTM.
Se take motorje da registrirat?
Koliko so to težke zadeve? Veliko sem se prevozil z XT600, ampak to se mi je zdelo pretežko in preveč štorasto za po terenu.
Kaj priporočate, Husqvarna ali KTM?
Kok močno kupit? 400, 500, 600? 600 je verjetno malo manj brutalna, a se motim?
Vem, da kupujem za male pare in da bo vse zgonjeno, zato pa rabim čimveč nasvetov glede nakupa takega motorja.
Hvala!
lp
Na faksu me čaka še en izpit za napredovanje in sem si zadal cilj, da si kupim hard endurco v enaki vrednosti, kot bi bla šolnina izrednega letnika.
Gledam malo starejše mopede, če se le da ne dražje od 2k €. Kaj bi mi priporočali. Vožnja bo bolj po makedamu, kot pa po čistih brezpotjih.
Zaenkrat imam zagledane te Husqvarne
PRVA <-- verjetno zgonjena do amena
DRUGA <--- Lepa, ampak žal brez dokumentov
TRETJA <--- Verjetno tudi kar zgarana
TE450 sem že vozil in res trga. Kok je to sploh vzdržljivo? Ker nebi rad vsak mesec menjal bata. Zato bi po eni strani še raje kupil močnejšo. A so malo manj navite te 600 kubične?
Še najbolj mi je pa všeč TALE KTM.
Se take motorje da registrirat?
Koliko so to težke zadeve? Veliko sem se prevozil z XT600, ampak to se mi je zdelo pretežko in preveč štorasto za po terenu.
Kaj priporočate, Husqvarna ali KTM?
Kok močno kupit? 400, 500, 600? 600 je verjetno malo manj brutalna, a se motim?
Vem, da kupujem za male pare in da bo vse zgonjeno, zato pa rabim čimveč nasvetov glede nakupa takega motorja.
Hvala!
lp