Nakup Garmina

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Ker sem laik na tovrstnem področju in v tem času kupujem Garmina, potrebujem nasvet. Rabim ga predvsem za vožnjo po Sloveniji in južnih državah (HR-BIH-ČG), govorno vodenje v slovenskem jeziku in prikaz splošnih informacij (bolnica,parkirišče, restavracije). Pa cenovni razred tam nekje do 300€

Me pa tudi zanima kakšna je razlika med SONY navigacijo in Garminom (izkušnje, dejstva)

Že vnaprej hvala.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sony je ukinil program gps.

Ti potrebuješ očitno osnovno navigacijo, torej nabavi npr. model Nuvi 200 ali 205, če pa hočeš širši ekran pa verzijo W=wide.

Cena do 150 eur.

Guli

Pripravnik
6. avg 2007
146
3
18
Sony mislim, da nima pokrite SLO.

Na Bolhi dobiš Garmina nuvi 200 z vsemi kartami za cca.150 EUR, ki ima vse tisto kar ti zahtevaš...
Jaz sem zadovoljen z njim.

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Tvojim zahtevam bi zadostil že Garmin nüvi 200 ali pa 200W (ima širši zaslon), ki pride brez kart cca. 160€. Sam si lastim 200W in sem zelo zadovoljen.

Za primerjavo s SONYem, ti bo pa kdo drug lažje povedal, ki je preizkusil že oba.
smile-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Guli pravi:
Sony mislim, da nima pokrite SLO.

Na Bolhi dobiš Garmina nuvi 200 z vsemi kartami za cca.150 EUR, ki ima vse tisto kar ti zahtevaš...
Jaz sem zadovoljen z njim.
Sony ima zelo dobro pokrito sLOVEnijo, ampak je ultra problematična navigacija. Primer U73 si poglej TUKAJ

To, da na bolhi dobiš 200 z vsemi kartami pa je vprašanje piratstva. Legalno s polno kartografijo modela 200 NE dobiš.