Nakup Garmin Nuvi preko neta v GB

Cos

Zelenc'
28. jan 2009
4
0
1
Tolmin
Vsem zdravo

po nasvetih kolegov sem za nakup navigacije (Nuvi 265W) izbral GB, saj so trenutno tam cene zelo ugodne. Ker sem na tem področju nov, me zanima, kaj je s prednaloženimi kartami (City navigator - Evropa) in z jeziki, ki jih podpira v GB kupljen hardware. Torej, ali je nakup v GB enak nakupu v SI kar se tiče hardware in prednaloženega software, in če ni, ali je možno prenaložiti željene dodatke - popravke.

LP
Cos

PS: verjamem, da za ugodnosti veste vsi, po želji pripnem naslov, pa lahko preverimo ugodnost ponudbe.

Cos

Zelenc'
28. jan 2009
4
0
1
Tolmin
Mamomu zdravo
To je bilo pa več kot hitro, saj še pravotipkopisa nisem uspel preveriti. Hvala za odgovor, te pa še izkoristim za komentar ponudbe na strani: http://www.handtec.co.uk . Če poznaš še kaj boljšega, prilepi. (foruma še nisem uspel pregledati, tako, da nasveti: išči .... - rajši jutri.)

Lp
Cos

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
No, ponudbe je tukaj več kot dovolj. odvisno tudi od tega, koliko si pripravljen dati. Sam imam Nuvi 775T in sem z njim zelo zadovoljen. Žal ni zraven več polnilca za električno omrežje in torbice, kot sem dobil pri 660, vendar vse deluje tudi pri novem, tako da to dejansko, vsaj zame ni problem. Nova serija 7, 7x5, je meni osebno zelo všeč, saj ponuja pravzaprav vse, kar si od te naprave želiš. Še posebej mi je všeč, da me naparav v tujini sortira po pasovih (v Sloveniji tega niti ne potrebujem).

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Nisem pa preveril kako je s poštnino. Kako je z garancijo in menjavo v tujini kupljenih naprav pa poglej po foromu. O tem se je že na veliko pisalo, da se ne bomo stalno ponavljali.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Srapos dej napiš kolk ma kej memorije ta 775. A jo ma kej več kot 765? To bi po mojem bla še edina razlika med njima poleg kart. Pa seveda posledica tega cena.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Zdejle ga nimam pri sebi, ga je pa dovolj da je na njem CNR 2009, AR, AT in karta SCG. pa še ostane. Razlika je predvsem v prednaloženi karti SA in EU.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Mene pa lih ta podatek zanima, če je razlika med njima. Sej k ga boš mel pr rok mal poglej pa prosim napiš. Sej drgač vem de gre tok kart gor. Sam me zanima, če sta glede tega identična.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
To sigurno nista. Če dodaš CNNA, ki ga 765 nima ... Vendar s kartico se to takoj nadomesti, tako da ...

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
To niso točni podatki. Sploh ne vem kaj to tam pišejo. 765 vem de ima 4 Gb memorije. Za 755 pa sprašujem kolk ma. Sej lohk počakam.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Imamo temo o modelu 765 kjer sem napisal koliko je fraj iz prve roke...

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sem že prebral in tud mel u roki. Hvala snecer. Mamo pa tukej sraposa k ma nuvi 775 in me tud zanima iz prve roke. Kolebam med tema modeloma. In me zaenkrat še ta podatek zanima. 785 je pa brez zveze za evropo.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Na prvi strani je ena cena, ko si pa napravo bolj podrobno ogledaš sta pa dve. Kaj pomeni tisti VAT? Katera je taprava cena?

Podobne teme