Nakup dveh računalnikov za trgovino

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Lep pozdrav. Za elektro trgovino bomo potrebovali dva računalnika in licenčne windowse. Bo 7ka uredu? En lcd za blagajno že imamo, torej rabimo še en komplet. Bi bil uredu pač najcenejši komplet na netu ali raje kakšna hp poslovna linija ipd.? Prosim za kakšne linke s poceni ponudbo..best buy.
tongue-1.gif

Takšne pa so zahteve:
http://www.vasco.si/?viewPage=5

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Te njihove zahteve izpolnjuje tudi najvecji klump, ki ga lahko kupis danes.

Pred debelim desetletjem sem bil mnenja, da je najbolj poceni tudi najbolj ekonomicno, ker so takrat pri nas robo uvazali bolj po domace, Slovenija pa je bila del balkana in ne EU. Zdaj sem sem mnenje spremenil: najbolj ugodno je tisto, kjer imas (po moznosti onsite) servis v cimkrajsem casu, kjer ne buzerirajo glede zamenjave delov v okviru garancije, kjer lahko garancijsko dobo dokupis ("carepack"). Tega ti nobena garazna firma ne more ponuditi. Za povrh brand name skatle danes niso nic drazje od sestavljenih, so pa nekoliko manj zmogljive - ko bo v firmi aktualno igranje iger, bo pa cas za sekiranje o tem ...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Vse bi rad naročil pri eni firmi, ker se nimam časa preveč zaj.ebavat stem.
smile-1.gif

Torej, še enkrat, rabim dva računalnika, en lcd, 2x licenčne winse, 2x licenčni antivirus, 1x tipkovnico in miško, MF napravo (laserski črnobel tiskalnik, fax, skener, fotokopirc). Mlacom mi je naredil takele ponudbo, pa prosim povejte, če je uredu al se da še kej bolš čez prt.
smile-1.gif

Priponke

• 1259196-PantheonReport.pdf
    77,6 KB · Ogledi: 431
Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Zakaj po 2 diska na kišto? Zakaj i5, če je že i3 čez glavo dovolj? Zakaj prof. winse, če lahko home p. Antivirus imaš za mala podjetja zastonj Mikrosoftov.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Kaj pa tale? Iz sestavi.si, pravi, da lahko računalnik zniža še za 50€, če da slabši proc. na drugem podnožju in manj rama.

Priponke

• 1259401-elektroklemen.pdf
    44,4 KB · Ogledi: 463