nakup baterije za prenosnik

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Narocil baterijo a je dostavna služba DHL izgubila paket. Kdo kruje stroške vrednosti paketa

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Rekli da napisejo papir o izgubi paketa in da naj kontaktiram z trgovino kjer sem kupo. A to je krivda od dhl ne pa od trgovine kjer aem kupil.

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Imam izpisek o sledenju pošiljle. paket so dostavili na netocen naslov.tam kjer so paket prevzeli trdijo da niso prevzeli paketa. Nalov za dostavo je bil vredu. Peveril pri trgovcu katerem sem kupil.

Nazadnje urejeno:

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Ne razumem čist kaj si napisal? Pravi naslov so imeli, dostavili na netočen naslov? Podnapise prosim

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
imel sem številko za slelivost paketu. Pri trgovcu kateremu sem kupil baterijo sem preveril če je poslal na naslov kot je bil podan. poslal mi je podatke na keri naslov je poslal(naslov prejemnika je bil moj kot je bila pošiljka poslana). dhl je paket dostavil na napačen naslov.
firma na katero je dostavil več paketov so pomotoma dodali moj paket. a oni trdijo da niso dobili.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
So ponaredili podpis ali ga DHL nima? V slednjem primeru naj ga pridobijo od tebe.
nahrung002.gif

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Kolikor so preverili je bil paket pomotoma dostavljen na neko firmo katera je imela več paketov. In so mojga pomotoma dodali a podpisal se je v njogovem imenu. IME Herga. In to ni moje ime.