Nakup basov - predloge prosim

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Rad bi dal en pameten bas zvočnik v avto vendar imam to težavo da je avto karavan in tisti prostor zadaj rabim.....nočem pa neprestano jemat ven tiste velike škatle.

Zanima me bolj sledeče....se da dobit naprimer 4 manjše base da bi jih vgradil v prtljažnik v bok nad zadnjimi kolesi vendar da bi bli močni kakor en bas od 30cm?

Potreboval bi tudi en ojačevalec za to vse skupaj.

Prosim za kak predlog ,link ,kakršno koli idejo.

Hvala vsem v naprej.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Nekaj takega kot je v tistem bmw-ju ,samo da bi bil zvočnik manjši....da bi lahko dal tudi po dva na vsako stran (4 v prtljažniku)......seveda če bi bila potreba po 4-ih...ni pa nujno......imam pač rad močne base

Hvala za linke

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ja to vem da je potrebno žrtvovat nekaj prostora....samo v vsakem primeru je bolje kot original.

Neke base sem našel....so veliki 16cm (rms 90w-max 300w).....ti so najmanši pa tudi poceni....naslednji so pa potem od 20 cm.Bom pogledal točno skrajno mero za vgradit.Bi dal mogoče 4 komade pa en ojačevalc 4 kanalni(primerne moči).

To je bolj zame...ni da bi se s tem hvalil okrog :D

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Kupi en močan sub, ga daj v kompresijsko škarlo, priklopi amp in poslušaj glasbo.. Preveč kompliciraš.. če hočeš power bass boš nekaj prtljažnika že reskiral.. Sicer pa ... box se odklopi vn iz avta v 1 min.. vsaj pri meni..