Kaj bolj zagrabi? Do sedaj sem imel ketonal na lagerju, ker grem pa danes do dohtarce pa ne vem, če nebi probal še naklofen, saj baje ima manj "posledic" za želodec?
A dohtarce pa ne bi vprašal?Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kaj bolj zagrabi? Do sedaj sem imel ketonal na lagerju, ker grem pa danes do dohtarce pa ne vem, če nebi probal še naklofen, saj baje ima manj "posledic" za želodec?
Na to se bi preveč zanašal. Sodelavec je hodil k dohtarci, da ga križ boli in mu je dajala ketonale. Oktobra je bil sprejet na gastro zaradi želodca in je krivil ketonal. No prejšnji teden smo ga pa pokopali-rak.Citat:
A dohtarce pa ne bi vprašal?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Tko ja, zato je bolje vprašati lokalnega pijančka za šankomCitat:
Uporabnik jetamp pravi:
Na to se bi preveč zanašal. Sodelavec je hodil k dohtarci, da ga križ boli in mu je dajala ketonale. Oktobra je bil sprejet na gastro zaradi želodca in je krivil ketonal. No prejšnji teden smo ga pa pokopali-rak.Citat:
Saj večinoma je takoCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zdravniki vejo vse, pacienti nič. Poglej temo ukc maribor in ipp.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ketonal je močnejši in učinkuje na več stvari hkrati, fora je da ga moraš pojesti z jogurtom drugače te bo začel še želodec boleti.
Torej če imaš močne bolečine, vzemi ketonal ampak ga vedno vzemi z lončkom navadnega 3.2mm jogurtom.
To ti svetujem, sem 5 let delil ketonale pacientom, več se pa nebom oglašal v tej temi.
LP
no na infekcijski v lj sem jim kar ob prihodu povedal kaj se me loteva, pa mi niso verjeli.so delali celo dopoldne preiskave namesto da bi dali rp za antibiotik, katera so potem popoldne dali, ko so dobili izvide. moja diagnoza je bila potrjena (imel sem za večkrat). To ni tako kot tista ko pride veterinar k zdravniku pa ga ta vpraša kaj mu je. Veterinar odgovori, da njemu tudi krava nič ne pove. Zdravnik pa napiše “zasilni zakol“ za postopek zdravljenja.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj večinoma je takoCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zdravniki vejo vse, pacienti nič. Poglej temo ukc maribor in ipp.
Problem je v pacjentih, ki mislijo, da vedo več od zdravnika(poglej temo UKC Maribor)
jest5oglej kako so tule vse vedeli. Lahko zvemo rak česa? Tudi tasta sem izgubil na podoben način. RDČ, zdravniki pa o zamaščenih jetrih.....pa OP kile....Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Saj sem že rekel, raje se vpraša lokalnega pijančka za šankom, ta bo zihr vedel.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
jest5oglej kako so tule vse vedeli. Lahko zvemo rak česa? Tudi tasta sem izgubil na podoben način. RDČ, zdravniki pa o zamaščenih jetrih.....pa OP kile....Citat:
Uporabnik jetamp pravi: