Najugodnejši ponudnik net + TV

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glede na zadnje podražitve me zanima, kater ponudnik ima zdaj TV + net najugodneje, da je tudi povezava kolikor toliko okej (Siol vem, da je imel pred podražitvijo 25€ 20/20 + TV), pri ostalih se pa sploh ne znajdem, kaj in kako ...

glede na to, da mi pred vhodnimi vrati visi kabelček z znakom za optiko, predvidevam, da je tudi možnost optike.
cheer.gif

zdaj sem na Mobilnet Internetu, ampak me zadnji modem full zeza (MiFi Novatel, zdaj že tretjič crknil), mam mal dost tega in glede na to, da plačujem 29€ zdaj za to, bi nekje do 35€ pač raje plačeval normalni net - če seveda obstaja kakšna taka ponudba.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Siol je imel pred podražitvijo 20/20 za 26€, skupaj s kabelsko pa za 31€. Zdaj bo to 7€ več.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Najprej preveri čigavo optiko imaš, mogoče je od T-2 (lahko preveriš na spletnih straneh Siola in T-2 - vpišeš svoj naslov pod pokritost z optiko).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej ravno to mi je zanimivo, ko sem v Amis vpisal, mi je napisalo, da je optika na voljo, ko sem na Siol-u, tudi, na T-2 še nisem probaval ... al pa ravno obratno, ne vem, skratka, optika naj bi bila na voljo pri večih ponudnikih.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Plačaš ustrezno vrednost subvecnionirane naprave glede na št. mesecev do konca vezave. Ti piše vse v pogodbi.

Za telekomovo kabelsko sicer rabiš 2 optični vlakni in boš mogoče moral kaj na novo vlečt.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Se pravi. Če sem kupil Nintendo Wii in STB subvencionirana in bi rad prestopil na kabelsko, je treba plačat razliko v subvenciji na STB, Nintendo Wii pa ne igra vloge, ker je bil ponujen na vseh paketih, če se prav spomnim.

Za starše razmišljam, da bi poleg tega, da bi prišparali....verjetno lažje vse skupaj upravljali preko enega daljinca, zdaj, ko imajo nov TV.

STB je 140 EUR, poteklo je slabo leto...se pravi treba doplačat dobrih 70 EUR.

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.381
113
Za subvencionirano opremo se logiraj se na servisne strani ti točno piše koliko € še moraš plačat.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Sori za malo pozno
smile-1.gif

S kvaliteto na kabelski sem načeloma bolj zadovoljen kot na siol tv. Res sem imel prej siol tv na bakru in je občasno grdo kockalo (baje da je to itak povsod zaradi kodiranja). Na kabelski tega ni, ni pa niti hd kanalov. Jaz gledam tv bore malo oz. skoraj nič in mi je teh 80 programov v sd kvaliteti dovolj. Vsi taglavni so not. Za 5€ na mesec težko dobim kaj boljšega.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz....

...verjetno nam je vsem jasno da bodo kmalu postopoma vsi ponudniki dvignili ceno, da si bodo čimbolj konkurenčni, pa še več zaslužili, sedaj pač "ne smejo" ker bo spet štala da so se skupno dogovarjali za dvig cene...eden je pač moral biti prvi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
glede na to, da mi pred vhodnimi vrati visi kabelček z znakom za optiko, predvidevam, da je tudi možnost optike.
cheer.gif
Ni nujno, pokliči in vprašaj konkretno za tvoj naslov.