Najugodnejši menjalani tečaji?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Eno vprašanje za tiste ki imate izkušnje, filozofskih odgovorov ne potrebujem... Katera izmed bank pri nas ima v OSNOVI najugodnejše menjalne tečaje za franke/krone/dolarje? Koliko sem gledal na spletu je to Raiffeisen. Zanima pa ma še nekaj, pri katerih bankah se lahko glede tečajev še pogajaš pri višjih zneskih? Namreč pri dveh bankah sem vprašal (BKS ter Probanka) in to pri njih ni v praksi... TnX

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Eno vprašanje za tiste ki imate izkušnje, filozofskih odgovorov ne potrebujem... Katera izmed bank pri nas ima v OSNOVI najugodnejše menjalne tečaje za franke/krone/dolarje? Koliko sem gledal na spletu je to Raiffeisen. Zanima pa ma še nekaj, pri katerih bankah se lahko glede tečajev še pogajaš pri višjih zneskih? Namreč pri dveh bankah sem vprašal (BKS ter Probanka) in to pri njih ni v praksi... TnX
Pri večjih zneskih se pri Banki Koper da pogajat. Je pa res, da potem ni šlo za dvig gotovine, kar pomeni, da niso imeli dela z vlačenjem denarja, itd... Pa zadeva gre potem od korespondenta za šalterjem do vodje podružnice in le ta mora še v zakladnico poklicat za avtorizacijo. Tako da, če ni vodje podružnice, nema pogajanja tisti dan.
grin1.gif
.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Če poznaš zaposlenega na kaki banki, imajo včasih ugodnejše tečaje za svoje zaposlene banke.