Najugodnejša pot od Ljubljane do Senja

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Je časovno katera?

ViaMichelin in TOMTOM mi podata drugačne poti.
- Viamichelin: postojna-reka-pa magistrala
- tomtom: postojna, reka pa nad magistralo
- tomtom 2: novomesto, metilka, meja, Senj...

crazy1.gif

Gužve danes, jutri ne bo na cesti. Tako da me zanima predvsem najhitrejša in tudi najudobnejša pot.

Hvala!

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Najcenejša je prva preko postojne (ni cestnine), ampak je jebena vožnja po magistrali. Najudobnejša bo pa zadnja. Obe sta verjetno približno enako hitri.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je časovno katera?

ViaMichelin in TOMTOM mi podata drugačne poti.
- Viamichelin: postojna-reka -pa magistrala

Gužve danes, jutri ne bo na cesti. Tako da me zanima predvsem najhitrejša in tudi najudobnejša pot.

Hvala!
Jst bi izbral to, al pa eventuelno LJ - Delnice - via Bakar - magistrala - Senj

Pa srečno pot
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Tole je edina razlika med tom tom in viamichelin.
- zelena - tom tom (kao 2 uri 38 minut)
- viamichelin ob magistrali (kao 3 ure)

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kot so ti že drugi predlagali - izvoz Postojna - lepo čez Pivko in Ilirsko Bistrico do meje, od tam je AC skoraj do Bakra (5 kunic), nato pa lepo po Jadrinki še kakšno urco in si v Senju.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Najhitrejša ne vem (par minut gor ali dol), definitivno pa najudobnejša je cesta Lj - Zagreb - pa naprej po AC do Senju najbližjega izvoza. Bo pa tako nekaj več kmjev...

Čeprav je Senj dovolj severno, da res pride v poštev tudi Lj - Reka - in potem po jadranski magistrali, vendar se tega ne lotevaj med vikendom, škoda živcev.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Jaz hodim čez Kočevje-Gotenica-Delnice tam na avtocesto(cestnine je 7 Hkn) dol za Križišče oz Crikvenico potem pa naprej.
dobri 2 urce pa si dol(odvisno od težke noge). Zenkrat še nisem nikoli imel drena na meji

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Je pa že bolje iti na Bosiljevo in Žuto Lokvo v tem primeru. Manj mečkanja po ovinkih.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Jst bi izbral po magistrali, maš vsaj občutek da greš na morje.

Samo spet preveč komplicirat pa iskat razlike med tako kratko potjo pa spet ni treba. SEJ GREŠ NA MORJE. Briga te pot pa naj bo takšna al drugačna- a bi šu rajš po daljši in bolj udobni, al po krajši in bolj smotani. Kakršnakoli je cesta, se nesmeš pustit da te sprovocira, pa še preden da sploh prideš do morja. Brezveze.

Sej greš na dopust, možgane na off, pa ne kej preveč razmišljat pa te briga za vse

Uživej :D

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Magistrala je zakon, sploh če greš v kakih urah da ni toliko prometa, pa ovinki so uživancija ker je cesta lepa.. IMO je notranjost dolgčas..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Šel postojna, Ilirska, Reka, magistrala. Na poti tja so nekaj popravljali obvoznico nad Reko, pa je bilo treba čez center.

Drugače vožnja super. Nič gužve. Četrtek tja, ponedeljek nazaj.