Najem vozila - fizična oseba (kot nudi Škoda)?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Pozdravljeni! Mene pa zanima ali še katera druga znamka nudi slednje za fizično osebo?

http://www.skoda-allinclusive.si/

Torej zmeniš se za fiksen mesečni obrok, letno kilometrino, v ceno imaš servise, kasko, pnevmatike ter ostalo torej samo plačuješ obroke in tankaš? TnX

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
A res? A so kje kakšni izračuni za VW in AUDI ali se moraš it direktno dogovorit in se dilat za tak operativni leasing?

PS:. A so kakšni izračuni koliko je takšna zadeva dražja v primerjavi če vzmaš klasičen leasing, servisiraš, obuvaš avtomobil ter gubiš na ceni?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jap... , Audi ima prav posebej www stran... ampak ce me ubijes se je zdaj ne spomnim, je gor avtomatski kalkulator stroskov.
Enkrat smo racunali za VW Polo tu gor, je bila par strani dolga tema, ko je Porsche SLO oglaseval novega Pola za mislim da 200€/mesec "all inclusive".

Najbolje da pises mail odgovornim za leasinge na Porsche, v salonih ne izves kaj dosti

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja saj pravim, bos moral poslati povprasevanje, ki odgovarja tvojim potrebam,pa ti bodo izracunali. Mislim,da je tako mozno dobiti vsak model pri Porsche SLO.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v kakem primeru se tak najem potem splača za fizično osebo?
Sem na hitro pogledal za škodo karavan iz zgornjega linka. Pa tko na hitro na pamet zračunano avto po cca 6 letih izplačaš in si še vedno brez njega?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
V nobenem se to ne splača.

Raje avto kupi na finančni lizing,ko se ga navelicas ga enostavno prodaš in je to to.