Najem stanovanja

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
35
Zdravo!

Sva mlad par, ki bi rada najela stanovanje v okolici Šk loke ali Kranja.
Če kdo pozna katero osebo, ki je pripravljena oddati stanovanje, naj ji prosim sporoči telefonsko številko,
041-386-482
Max število evrov, ki sva jih pripravljena dati je 350 s stroški...
Za vsako vašo pomoč pri iskanju stanovanja se vam najlepše zahvaljujeva.
Lp

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
350€ s stroški???? Kje pa imajo takšna stanovanja? Jaz imam samo za 250€ stroškov...

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
35
ja razumem da imaš stroškov za 250€ ampak katerih?
elktrika, ogrevanje, rtv, voda, komunala? če je vse prav teli stroški za 2 osebi naj nebi presegali 120€.

Je pa res da sem spraševala če kdo pozna kakšnega človeka ki oddaja stanovanje.... ne pa da bo pogovor tekel od stroškov...

Bom pa vsakemu hvaležna, ki bo kar koli pripomogle pri iskanju.

Hvala

Nazadnje urejeno:

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
pa daj ne gnjavit no, pomagajte če veste, če ne pa tišina!

mi smo trije, pa mamo stroškov cca 100 evrov (RTV, telemach internet + TV, ogrevanje, elektrika, voda ...). telefona nimamo, smo pa v bloku.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kaj hudiča se pa ti usajaš....ni blo videt, da si kakorkoli pomagal...
bonk.gif

Samo povedala sem, da se mi zdi tisto prenizka cena, z najemnino vred, ker sem imela sama več stroškov, in da mogoče zaradi tega ne dobi,....zaradi mene pa lahko išče še dve leti, se me pravzaprav nič ne tiče...

Lahko bi pomagla z nasveti v LJ, sicer ne za tako ceno, za tisti konec pa žal ne vem..

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
35
Grisbi, najlepša hvala...res se nama pa gre da bi čimprej šla na svoje...upam da bova dobila...drugače pa se bova morala nekako drugače zmenit, če res ne bo kaj takega za dobit...če ima še kdo kako ponudbo ali kaj naj pa prosim sporoči...hvala

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kolikšno zadevo pa pričakujeta? Soba tudi pride v poštev? Znanka je najela z možem sobo s souporabo kuhinje za cca 300€ v Črnučah, tako da je na vašem koncu to najbrž še ceneje. (če recimo stanovanja ne boš dobila za tak denar )

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
35
Ubistvu rada bi vsaj 1 sobno stanovanje, če pa tega ne bo možno bova pa garsonjero...soba žal ne pride v poštev...tudi razmišljala nisva v to smer...saj če je za kak evro dražje še ne bi bil tak problem, vendar pa veliko več res nisva zmožna dati...za začetek upam da bova dobila vsaj toliko, da sva na svojem...bova videla kako bo...

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Stanovanje v KR ne bo lahko dobiti za 350€ s stroški... Za enosobna stanovanja v Kranju se cene gibljejo od 300€ navzgor, brez stroškov, moram pa povedati, da je v Kranju ogrevanje precej drago... Jaz npr. plačujem samo za variabilni del ogrevanja 90€, stanovanje pa je 88m2, celotna domplanova položnica me pride 190€ + 34€ rezervni sklad, potem pa še elektrika, pa TV, pa net, pa telefon... res je pri manjšem stanovanju to primerno nižje, vendar za 350€ z vsem... Težka.
Sva pa z ženo lastnika stanovanja, tako da najemnine ni (so pa krediti
smile-1.gif
)
Aja - lokacija je pa KR-Planina
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
hahah... saj se zajebavas verjetno...v bloku s centralno, placujem samo ogrevanje v mrzlih mesecih vec kot 130 €...oprosti za off topic

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.787
113
pri taščici
odvisno, jaz za celo leto plačam nekoli več ogrevanja kot ti za en mesec. Precej odvisno od tipa ogrevanja, lokacije in izolacije.
Sicer pa recimo da me stroški garsonjere stanejo 100-150 evrov mesečno. (upravnik, voda, smeti, rezervni sklad, elektrika rtv, trojček, ogrevanje).

Same ponudbe pa nimam (se opravičujem za offtopic)

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Ja - Ljubljana ima poceni ogrevanje - TeTol, kjer je vroča voda stranski produkt elektrarne. To verjetno "laufa" še v Šoštanju, v Kranju in okolici pa ogreva toplarna, ki kuri na olje ali plin (ne vem točno) in to kar pošteno zakasira.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
sedaj bo v KR alternativa, števci in neki novi ventili na radiatorjih......ko si v službo lepo zaprto prideš domov pa odreš, zmrznu ne bo nihče.

andrejk;: pa uživata vidim 88m2, pravi luksuz za 2 osebe, mi smo 3 v 56m2....menjaš?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
jado, smo že 3je
smile-1.gif

To ni ravno alternativa - ogrevanje bo še vedno drago, le plačali ga bomo toliko kolikor ga bomo dejansko porabili + neki fiksni del zaradi ogrevanja skupnih prostorov, slabega toplovoda...
Alternativa bi bila, če bi bila možnost lastne etažne CK na plin... samo mislim, da nikjer ni take možnosti izbire... kvečjemu če zaprem in zaplombiram vse cevi in dam v stanovanje gašperčke
smile-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz imam v Trebnjem v 2.5 sobnem stanovanju cca 180€ stroškov za dve osebi. Ogrevanje je razporejeno čez celo leto. To so vsi stroški brez upoštevanih siolovih bedarij. Dvomim, da se bo dalo v Kranju dalo kaj pametnega dobit skupaj z najemnino za 350€.