Najem prostora za vadbo - Kranj

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Iščem prostor za trening BV, pa delam mal brainstorminga... Zlato polje, dvorana na Planini zraven pokopališča, osnovne šole... ima mogoče kdo še kakšno idejo? Iščem nek dober price/performance... ne rabi se vrhunska dvorana s spa centrom, v kakšni pajčevinasti koči brez tuša pa tudi ne bi bili. Kakšnih 100 m2 bi bilo idealno, lahko tudi manj, zaenkrat zbiram še predloge, da vidim kakšna je situacija.

Vse ideje dobrodošle.
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
BV = borilne veščine. Sem navajen te okrajšave iz drugih forumov, pa se mi je zapisalo kar samo po sebi...
smile-1.gif

Izhajajoč iz tega je seveda zaželjeno, da bi bil po tleh tatami, ni pa pogoj.
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ne vem če imajo kje kar stalno tatami po tleh
confused-1.gif

drugače pa vse OŠ + večina srednjih šol oddajajo prostore popoldan

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.580
1.179
113
Žal si že skoraj prepozen... Razen če ti odgovarja kakšna nedelja popoldan... No, mogoče ima kakšna šola še prost kakšen večnamenski prostor, telovadnice so vse oddane... Smo iskali pred dvema mesecema po Kranju in komaj dobili...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Mnja, verjamem. Je ideja padla bolj pozno...
tongue-1.gif

Hvala vseeno vsem za odgovore, bom preklical naokrog. Če ima kdo še kakšno idejo, pa seveda dobrodošel.
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Tako kot so že rekli in si tudi sam ugotovil - rahlo si pozen. Verjetno boš lahko dobil kakšno manj frekventno lokacijo ob kakšnem čudnem terminu.
Naš klub ima recimo 3 lokacije že cca 20-30 let in se blazno trudimo, da ne bi izgubili terminov, ker se težko dobi kaj drugega, tako da podaljšujemo pogodbe že konec šolskega leta za naslednje šolsko leto.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
za borilne veščine niti ne rabi bit prava telovadnica, na moji osnovni šoli so imeli en tak prostor, ki se mu je reklo mala telovadnica, ampak je bilo recimo dobrih 100m2 prostora pa kake 3 metre visok strop, kar pomeni, da vse igre z žogo odpadejo, je pa super za kako gimnastiko ali ravno borilne veščine.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
za borilne veščine niti ne rabi bit prava telovadnica, na moji osnovni šoli so imeli en tak prostor, ki se mu je reklo mala telovadnica, ampak je bilo recimo dobrih 100m2 prostora pa kake 3 metre visok strop, kar pomeni, da vse igre z žogo odpadejo, je pa super za kako gimnastiko ali ravno borilne veščine.
Telovadnica s tri metre visokim stropom je pa res primerna za gimnastiko, ja. Sploh za kak preskok, dvovišinsko bradljo ali drog.
grin1.gif

@Trivijal: A tam vmes med bivšo Astro in marelarjem not v gasi ni več judo kluba?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
@Trivijal: A tam vmes med bivšo Astro in marelarjem not v gasi ni več judo kluba?

Huh, sploh nisem vedel, da je bil tam kdaj judo klub.
grin1.gif

@jaka6: hvala za tip, ampak v Ljubljani že je prostor. Če se kaj zalomi, pa zna biti da se bom spomnil nate.
smile-1.gif