"Najem" letala za popoldanski let za 4-6 oseb

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.758
113
pri taščici
Ker je na forumu kar nekaj "letalcev" bi vprašal sledeče:
Ali kdo pozna kakšnega človeka, ki bi nas za neko pametno ceno popeljal v višave za kako uro ali dve. Pogoj je to,da je to nekje med LJ,dolenjsko, Celjem in da je avion "brezhiben". Ne bi rad občutil kakšne nesreče kot je bila pred kratkim v Trbovljah. Vem da se nekaj takega včasih dalo dobiti v Lescah, samo mi ne ustreza, ker je predaleč. Performance(hitrost, višina) letala niso pomembna,samo da bo vsaj približno varno. Let bi se izvedel samo v primeru lepega vremena!

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No, v lescah je to še. Fura nad bled je prav simpatična, čeprav mi je bil "krog" z jadralcem dosti bolj čaroben. Res pa da gresta samo dva notri
tongue-1.gif

Sicer pa, če ti nihče ne odgovori, pobrskaj za športnimi letališči v željeni okolici in kliči
smile-1.gif

lp

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Tud na brniku sem videl ene reklame za take lete, ne vem pa če bi šlo v tisti avion 4-6 oseb.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Poglej na www.janezlet.si Sicer piše v ceniku,da se panoramski izleti izvajajo iz Divače,ampak čas nazaj so imeli tudi iz Ljubljane.Malo poglej.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Jaz sem predlani najel tak avion za 4 osebe pri Adrii in me je koštal krog do Ljubljane takratnih 15.000 SIT.
Polet je trajal slabe pol urce, dobiš čisto prave avio karte, pa še pilotiral sem pol poti.

Če tak strošek deliš s številom oseb, je to ceneje kot navaden avto taxi.

lp

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Hanzi ... Če si kje blizu SG potem greš lahko tam na letališče in povprašaš kako in kaj. Tam kar n recepciji v hotelu povprašaš in te napotijo na pravo osebo. Če te zanima kaj več ti lahko na PM pošljem kako kontaktno številko.

Okrog 1.5. imam na letališču ponavadi dan odprtih vrat in so fure malenkost ugodnejše. Za bolj pogumne mamo pa še polete z jadralnimi letali.

Je pa v SG tako, da grejo v Cesno 4 osebe v stilu: 1x Pilot + 3x potniki.

Se pa vedno zmeniš lahko sam kam bi letel in na osnovi tega se zmeniš za ceno.

P.S.: Imaš pa še klub AVIO FUN iz Lajš. Pejd na njihovo stran in boš dobil telefonsko in se zmeniš. Tam imajo pa letalo Canguro, ki sprejem mislim da do 8 potnikov. Uporabljajo ga za skoke padalcev. Link: http://www.aviofun.com/

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja točno za super skonto ceno na SG letališču lahko še dol pakete za otroke mečeš, snemaš, pilotiraš, ni da ni...jaz grem 100% še tja.

letalka č'belca zzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Za ceno SG ti lahko jaz dam! kot je že napisano pilot + 3 osebe je let, ki traja 10 minut in stane 17 evrov po osebi se pravi pridejo za 3 ki bi leteli 10 minutni užitek 51 ojrov! Govorim za letališče SG!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Jah to ti k nisi gorenc, jaz sem se zdilala za 15 minut 10 EUR + pakete dol metala + pilotirala + pilot me je sliku + vsi so se podelal k sem imela krmilo v roki he he he
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Prjatu moj, drag si
evil.gif

Jaz ti lahko zrihtam cenejšo ponudbo, polet z Brnika. Mogoče prepričam še kolega da bi on odpeljal še preostale 3 osebe, odleteli bi pa po vsej verjetnosti v formaciji.
238357-DSC07386.jpg

Priponke

• 238357-DSC07386.jpg
    238357-DSC07386.jpg
    96,9 KB · Ogledi: 259

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Te zadeve imajo vgrajena padala ?

Če padeš, padeš. Nema ti spasa
grin1.gif

Hec, če karkoli crkne lahko pristaneš na navadnem 100m travniku (razen če si kje nad Idrijo
evil.gif
)

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja samo kaj pomeni 10 min letenja?? Praktično to letiš 5 min, drugo je vse pristanek in vzlet...Vsaj tako je bilo ko smo mi pred leti šli na Levcu...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kak ste me pa napadli da nisem nižje cene zdilal! Jaz sem samo povedal ceno ker sem natakarja v Hotelu aerodrom SG vprašal v nedeljo kakšne so cene poleta, ko sem bil ravno tam na kosilu! Vprašal pa sem iz zanimanja ker je bilo skozi jedilnico zanimivo gledat letala ki so vzletala in pristajala nisem se pa imel namena peljati, če bi se pa imel namen vozit po KOROŠKI DOLINI bi pa to lahko rekel šefu in bi to opravil zastonj!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ne saj nisem sam tak napad sem občuto kot bi bil jaz kriv kolko stane! Drugače pa nisem užaljen sam pravo informacijo sem posredoval!
cheer.gif