Na kratko: počasi razmišljam o alternativi za Windows Phone. Android že poznam, Appla še nikoli nisem imel.
Sem hotel nabavit 5S, pa nekega odziva ravno ni, tako da sem prišel na idejo, da bi najel Iphona za teden, dva. Toliko, da vidim, če bo zadeva sprejemljiva zame ali se raje kar na Androida osredotočim.
Sedaj pa k zadevi: ima morda kdo kakšen star Iphone v predalu in bi ga bil pripravljen posodit za teden, dva. Vrnem ga seveda v identičnem stanju, skupaj z najemnino seveda. Zaželjeno je, da je zaščitni ovitek zraven.
Raje najemnino plačam, kot da zgubljam čas z nakupom in potem prodajo naprej...
PS: ne bi pa ravno prvega Iphona preizkušal
. Kaj vsaj približno sodobnega je zaželjeno. Ne gre se mi za specifikacije, rad bi le spoznal operacijski sistem in preveril uporabnost (zame) nekaterih storitev.
Sem hotel nabavit 5S, pa nekega odziva ravno ni, tako da sem prišel na idejo, da bi najel Iphona za teden, dva. Toliko, da vidim, če bo zadeva sprejemljiva zame ali se raje kar na Androida osredotočim.
Sedaj pa k zadevi: ima morda kdo kakšen star Iphone v predalu in bi ga bil pripravljen posodit za teden, dva. Vrnem ga seveda v identičnem stanju, skupaj z najemnino seveda. Zaželjeno je, da je zaščitni ovitek zraven.
Raje najemnino plačam, kot da zgubljam čas z nakupom in potem prodajo naprej...
PS: ne bi pa ravno prvega Iphona preizkušal