najdi.si/mz!

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Zares dobro dela.

Edit: sem probal še gps. Poveže se, ampak ne dela.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kje naj pa zdaj najdem na telefonu to datoteko!?
confused-1.gif
SE P!i

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Si z računalnikom dol potegnil jad file? Ne dela. Moraš ročno s telefonom na tisti naslov, kjer si snel jad file.

Joco

Pripravnik
20. jul 2007
33
3
8
Tako pa dela, hvala. Ampak iskanje pa trenutno ne dela? Al spet samo meni to napiše?

edit: dela tudi iskanje...

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Zadeva dela solidno. Še vseeno pa je treba plačevat prenos podatkov, zato mislim da bo marsikateri še vedno raje odsfral na Planet, kjer lahko zastonj iščeš po naslovu,... Sicer ima aplikacija na planetu svoje prednosti in slabosti, ampak je pa le zastonj (razen če se locirate na podlagi lokacije vašega telefona).

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Tako je AfterEight: prinas je zaenkrat še zelo malo ljudi pripravljenih pačati prenos podatkov na mobitelu, sploh za take reči. Edino, ko si kje s signalom Wi-Fi in če imaš telefon, ki to podpira.

Nazadnje urejeno:

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Zadeva dela solidno. Še vseeno pa je treba plačevat prenos podatkov, zato mislim da bo marsikateri še vedno raje odsfral na Planet, kjer lahko zastonj iščeš po naslovu,... Sicer ima aplikacija na planetu svoje prednosti in slabosti, ampak je pa le zastonj (razen če se locirate na podlagi lokacije vašega telefona).

Kje na Planetu pa je?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ja, poi res niso vključeni v tej brezplačni različici na planetu... ni tako dobro, je pa zastonjska alternativa. Drugače je zelo veliko interesnih objektov tudi na planetu (info/v moji bližini), lahko se išče po krajih - zastonj, ali pa se uporabi lokacijsko storitev, ki pa mislim da stane 0,2 €. Vključene so celo vinske kleti!
wink-1.gif